Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Terra Aquatica pH+ Up Regulator 500ml

Artikelnummer: 18531

8,90 €
17,80 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 05.04.2023 - 11.04.2023
Beschrijving

Terra Aquatica ph+ Up 500ml - pH-Regulator

Onze nieuw concept in pH regulatoren een optimale aanpassing en het stabiliseren van uw pH te vergemakkelijken, in aanwezigheid van snel groeiende planten.

Het zuur of alkaliniteit van een voedingsoplossing speelt een belangrijke rol met betrekking tot oplosbaarheid, met daarin de mineralen, en de opname door de plant. Er zijn echter geen universele perfecte pH. Een hoge waarde begünstigtdas catie opname capaciteit, een lage waarde aan de andere kant bevordert die Anionaufnahme. Daarom heeft elke gekozen pH is een compromis.
Zelfs de experts het niet eens. Sommigen van hen maken geen onderscheid tussen waarden van 4,9-6,8.
Anderen bepalen echter de pH voor elke individuele plant.
De gebruikelijke aanbevolen waarde 5,5-6,5. Wij verkiezen het onderste gedeelte en zich te houden aan de waarden tussen 5,5 en 6,2.
De ideale pH regulator mag slechts eenmaal worden gebruikt bij de inbedrijfstelling van het systeem müssen.Dies is niet helemaal het geval, althans niet met alle meststoffen en in alle situaties. We konden niet anders dan in onze experimenten in onze kassen, Bijstellen houden zonder lange dezelfde pH met behulp van onze meststoffen Flora-series en Mineral Magic, enkele weken.
In sommige systemen, de pH daalde geleidelijk bepaalde pH-up werd opnieuw evenwicht.
In andere systemen, bleef constant op de ideale waarde van 6,0.

Vloeibare regulatoren:
pH Down - pH Buffer: inclusief biologische buffers
In tegenstelling tot andere in de handel verkrijgbare pH regulatoren zijn op onze pH Down geen gemeenschappelijke zuur. Het is eerder een evenwichtig mengsel van zuren en biologische buffers die de pH-waarde op lange termijn en tegelijkertijd regelen het calciumgehalte stabiliseren (dit is vooral belangrijk in hard water). Het wordt gebruikt voor de pH-verlaging bij het bereiden van de voedingsoplossing.
De pH is dan stabiel tot de volgende water verandering en vereist slechts af en toe een controle.

pH Up bevat silicaten:
Om de pH te verhogen. Vooral handig voor kwekers die omgekeerde osmose systemen of gedemineraliseerd water te gebruiken. pH Up bevat de pH verhogen bases en natuurlijke silicaten, die ideale bescherming tegen een tekort symptomen te bieden door hun katalytische eigenschappen, vooral in hydrocultuur systemen.
Vanwege de beperkte oplosbaarheid, is het gewoonlijk moeilijk om voldoende hoeveelheden beschikbaar in de voedingsoplossing hebben.
We gaan dan ook in onze producten, waar mogelijk.


  • Producent:
    Terra Aquatica
  • Additieven: pH Regulering
  • Grootte: 500 ml
  • Medium: GrondHydroCoco
  • Artikelgewicht: 0,50 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...