Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - CANNA Coco Starterset

Artikelnummer: 17834

60,90 € 66,09 €
U bespaart 5,18 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

CANNA Coco Starterset - Alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze kweek op kokos

Deze op elkaar afgestemde coco plantenvoeding set van CANNA is de ideale introductie voor de ambitieuze kokosteler in de wonderlijke wereld van CANNA-producten. De unieke samenstelling van deze serie zorgt voor een evenwichtige voorziening van de plant met precies de voedingsstoffen die ze in elke fase van haar leven nodig heeft. Een perfecte startset voor het kweken op kokos. En een extra voordeeltje: we geven je een gunstige setprijs! Je bent dus goedkoper uit in vergelijking tot de individuele aanschaf van elk product. Graag gedaan!

Inhoud van de CANNA Coco Starterset:
 • 1x CANNA Coco A+B - set van 2x 1000ml
 • 1x CANNA Rhizotonic 250ml
 • 1x CANNA Cannazym 500ml
 • 1x CANNA Cannaboost 250ml
 • 1x Doseerpipet van 0.5ml tot 3ml
 • 1x CANNA kweekschema
CANNA Coco A+B
De coco voeding van CANNA werkt nét even iets anders dan je van reguliere hydro- of aardevoeding gewend bent. De twee componenten voeding van CANNA Coco is zowel voor de groei- als bloeifase! Dit heeft te maken met de speciale kenmerken van kokossubtraten: In het begin houdt het kokossubstraat de bloei-elementen uit de voeding vast, omdat ze deze stoffen nog niet nodig heeft. Geleidelijk raakt het substraat hiermee verzadigd, maar geen zorgen: Deze voedingsstoffen komen op natuurlijke wijze beschikbaar zodra de plant gaat bloeien. Een kind kan de was doen! CANNA Coco bevat naast de broodnodige NPK's ook natuurlijke chelaten, humine- en fulvinezuren die de plant een optimale opname van voedingsstoffen geven. Kweken op coco is gebaseerd op een frequent en intensief kweekschema, dus het is goed om te weten dat al die voeding niet verloren gaat, maar optimaal opgenomen kan worden door de unieke formule van CANNA Coco A+B.

CANNA Rhizotonic
Als je op zoek bent naar een gezond en overdadig wortelstelsel, dan is CANNA Rhizotonic de juiste keuze. Het is een stimulator voor de groeifase van je plantjes en volledig natuurlijk. Het bevat meer dan 60 microbiologische stoffen, zoals sporenelementen en vitamines (B1 & B2) die aanmaak van planthormonen en wortelgroei stimuleren waardoor de plant mooie, sterke witte wortels krijgt. Zo kan de plant zich goed ontwikkelen en is ze minder vatbaar voor ziektes. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste weken van het leven van een plant, aangezien jonge planten het meest kwetsbaar zijn.

CANNA Cannazym
Cannazym is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en deze om te zetten in gunstige voedingsstoffen. Het voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geef je het substraat een betere lucht-water verhouding. Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. Enzymen zetten dit dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren nuttige bacteriën, die helpen met het verwerken en opnemen van voedingsstoffen. Met Cannazym weet je zeker dat je het huishouden in het coco substraat helemaal op orde hebt, en dat er geen kruimel aan voeding verloren gaat.

CANNA Cannaboost
Zoals een product als Cannazym ervoor zorgt dat dood organisch materiaal omgezet wordt in voeding, zo zorgt Cannaboost ervoor dat alle beschikbare voeding sneller door de plant wordt opgenomen. In plaats van simpelweg meer voeding toe te voegen, verhoogt Cannaboost het metabolisme van de planten. De plant verwerkt voeding sneller, en vraagt dus eerder om nieuwe voeding. Dus je kan je wel voorstellen wat voor effect dat op je bloeiende planten heeft: zwaardere bloemen en vruchten oftewel een hogere opbrengst. Niet alleen het metabolisme wordt verhoogt, ook de fotosynthesesnelheid verloopt een stuk efficiënter, met een verhoogde suikerproductie als gevolg. Cannaboost is een onmisbaar onderdeel in je zoektocht naar de beste opbrengst van onberispelijke kwaliteit.

Tip:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Coco plantenvoeding set op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen. We raden je aan om voor een luchtig en kwalitatief coco substraat te kiezen, zoals bijvoorbeeld de uitstekende CANNA Coco Professional Plus.

Handige accessoires:


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: mineraal
 • Medium: Coco
 • Artikelgewicht: 3,47 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...