Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica TriPart Grow 1L, 5L, 10L (FloraGro)

Artikelnummer: TriPart_Grow

Grootte
vanaf 12,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Het concept van deze driedelige kunstmest was 25 jaar geleden van Terra Aquatica door Dr. Cal Herrmann en in samenwerking met onderzoekers van de Davis University in Californië ontwikkeld. Dr. Cal Herrmann was een van de toonaangevende chemicus bij NASA. Vandaag, Dr. Herrmann is een partner van Terra Aquatica en gidsen Terra Aquatica onderzoeksteam.

De Flora-serie is gebaseerd op een dynamische en dus vooruitstrevende formule die voortdurend wordt aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Het stelt u door instellen van de mengverhouding tussen de vloeistoffen en de concentratie van de voedingsoplossing aan de behoeften Om uw planten te optimaliseren. Deze optie kunt u uitstekende resultaten in het kweken van planten en de daarop volgende oogst te realiseren.

De Flora-serie is geschikt voor alle voedingsbodems (hydrocultuur, aarde en grondwater)

De werking van 3 componenten van de Flora Series:

FloraBloom
behoort van het begin tot de vorming van sterke en gezonde wortels. Tijdens de bloei en vruchtvorming het stelt de plant de beste om hun mitgegebenem genetisch potentieel te maken, waardoor het perfect voor een goede oogst.

FloraGro
gewijzigd voordat de Structurele Ontwikkeling van de En daarmee plannen Zorgt for an ideale Groei.

Zowel FloraGro en FloraBloom bevatten silica, die bekend staat om zijn goede bescherming tegen schimmelziekten en wortelrot operaties.

FloraMicro
vormt de basis van deze meststof systeem. Het is een evenwichtig concentraat van sporen en micro-elementen in gechelateerde vorm. Het is een aanvulling van het effect van Floragro en FloraBloom door secundaire elementen en stabilisatoren van de pH van uw voedingsoplossing bij een stabiele en Houd fabriek aangepast niveau.

Deze drie componenten produceren een synergetisch effect, dat de magie van het systeem uit.

Beschikbaar in:
  • Terra Aquatica TriPart Grow 1 L (FloraGro)
  • Terra Aquatica TriPart Grow 5 L (FloraGro)
  • Terra Aquatica TriPart Grow 10 L (FloraGro)

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...