1
Verzending slechts 4,90 voor bestellingen onder 99 tot 31.05.21*
Gratis verzending van 99 in NL +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

HESI Starter Set Hydro

Artikel: 10637

45,65 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Hesi Starterbox Hydro

Hydro voeding geeft direct alle benodigde voedingsstoffen aan het water in een zodanige concentratie, dat ze bij het passeren van de wortels voldoende opgenomen kunnen worden. Hesi Hydro Voeding is beschikbaar in een groei- en bloeiversie. In Hesi Hydro Groei en Bloei zijn de gebruikelijke A en B componenten samengebracht in n fles. Dit geeft een maximaal comfort samen met een optimale voeding. Hesi Hydro bevat complexbindende stoffen die de sporenelementen stabiel houden en verdraagzaam met de voedingscomponenten maken. Hierdoor blijven ze stabiel totdat ze door de plant opgenomen worden. Bovendien maken de complexbindende stoffen de sporenelementen onafhankelijk van de pHwaarde, zodat ze bij elk niveau beschikbaar blijven. Alle Hesi voedingen zijn verrijkt met vitaminen en andere vitale elementen die de plant extra verzorgen en de groei en bloei versterken. Een gezond medium is zeker in hydrosystemen belangrijk, omdat ze in het begin geen biologische microben bevatten. Boosters zijn geen voedingsmiddelen, maar hulpstoffen die een plantenleven aanzienlijk verlichten. Boosters helpen de bodemflora snel op gang te brengen, ze ruimen het plantmedium op en geven onze stofwisseling een extra stoot.

De HESI Starterbox Hydro bevat:

Hesi Boosters:
- 1x Hesi Boost 100ml
- 1x Wortel Complex 500ml
- 1x SuperVit 10ml
- 1x PowerZyme 500ml

Hesi Hydro voeding:
- 1x Hydro Groeit 1000ml voor gebruik tijdens de groeifase
- 1x Hydro Bloei 1000ml voor gebruik tijdens de bloeifase
- 1x PK 13/14 500ml voor gebruik als bloeiversterker in de tweede helft van de bloeifase.

pH-correctie voor plantenteelt op Hydro:
De pH-waarde van voedingsoplossingen is heel belangrijk. Een te hoge pH bevordert de vorming van onoplosbare verbindingen, een te lage pH beschadigd de wortels. Het voedingswater bij Hydro en Coco kweek daarentegen loopt in feite snel langs de wortels en moet op dit moment alle stoffen in de juiste concentratie bevatten, die de plant nodig heeft. Daarom moet ook de pH-waarde op het moment van het voeden een optimale waarde hebben, om alle voedingsstoffen maximaal te kunnen opnemen. Hesi beschikt over drie verschillende pH-correctie producten: Hesi pH-min Groei, Hesi pH-min Bloei en Hesi pH+ Plus. Deze corrigeren de pH-waarde van voedingsoplossingen voor de plantenteelt op Hydro en Coco. Optimale pH waarde: 5,8 tot 6,2.

Producent: Hesi
Voeding: mineraal
Medium: Hydro
Gewicht: 4,30 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...