1
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - HESI Starterbox voor hydro

Artikel: 10637

45,65 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

HESI Starterbox voor hydrosystemen, met GRATIS "Hesi Boost 100ml"

 • Kwaliteitsvoeding voor alle fasen - groei & bloei
 • Zeven verschillende HESI producten
 • Gebruiksvriendelijk, ook voor beginners

De HESI Starterbox voor hydro: het complete instappakket voor je indoorgrow

De HESI Starterbox voor hydro is n van de meest complete pakketen op de markt, met maar liefst zeven verschillende HESI producten. Bij HESI weten ze wat je nodig hebt voor een sterke groeifase, een uitbundige bloeifase en een gulle oogst. Met deze set hebt je meteen alles wat noodzakelijk is voor een succesvolle binnenkweek op hydro binnen handbereik.

De HESI Starterbox hydro biedt deze producten:

 • Hesi Hydro Groei 1 Liter - groeifase
 • Hesi Hydro Bloei 1 Liter - bloeifase
 • Wortel Complex 0,5 Liter - voor sterke wortelvorming
 • PowerZyme 0,5 Liter - enzymatisch product voor uitbundiger microleven en voedingsopname
 • PK 13-14 0,5 Liter - voor grotere bloemvorming en opbrengst
 • Hesi SuperVit 10ml - vitamine en aminozuren concentraat
 • Hesi Boost 100ml - bloeiversneller
 • Hesi Kweekschema

Aanvullende informatie over de producten in de HESI Starterbox voor hydro:

HESI Hydro Groei - basisvoeding voor de groeifase:

Hesi Hydro Groei bevat proportioneel meer stikstof-componenten dan HESI Hydro Bloei, omdat er in de groeifase veel meer stikstof verbruikt wordt door de plant voor de aanmaak van nieuwe plantdelen. De vitale componenten zijn volledig op de groeiperiode afgestemd, waardoor de plant ook in een hydromedium in de watten wordt gelegd.

HESI Hydro Groei - basisvoeding voor de bloeifase:

HESI Hydro Bloei bevat een hogere concentratie aan fosfor en kaliumcomponenten dan HESI Hydro Groei. In de bloeifase hebben planten een versterkte behoefte aan fosfor (P) en kalium (K) voor de opbouw van sterke gezonde bloemen. Gedurende de eerste helft van de bloei wordt dit voor 100% toegevoegd door HESI Hydro Bloei. In de tweede helft van de bloeifase kan HESI PK 13/14 worden toegevoegd om aan die extra behoefte te voldoen. HESI Hydro Bloei bevat een mix van vitale stoffen die speciaal afgestemd zijn op de bloeifase.

HESI Wortel Complex - voor een overdadig wortelstelsel

HESI Wortel Complex is een stimulator voor een gezonde wortelgroei. Het bevordert de activering en vermenigvuldiging van nuttige bacterin die de opname van voeding optimaliseren, wat leidt tot een gezonde groei van je jonge gewassen. Een prettig bijkomend effect van een rijk microleven is dat de weerstand van planten wordt versterkt. HESI Wortel Complex zorgt voor een snelle opbouw van nieuwe wortels en schept de juiste condities voor een goed functionerende fotosynthese.

HESI PowerZyme - Enzymenextract voor meer weerstand en suikers

Hesi PowerZyme is een enzymenextract voor planten in alle fasen en op alle soorten systemen. Enzymen houden je kweekmedium schoon, doordat ze plantenresten omzetten in druivensuikers. Deze suikers dienen weer als voeding voor de wortels en het microleven. Ook zorgt Hesi PowerZyme voor een zuurstofrijke rhizosfeer door het verhinderen van rot en verbetert hierdoor het biologisch evenwicht. Hoe beter dit evenwicht, hoe sterker en gezonder je planten, met een goed ontwikkeld wortelnetwerk en verhoogde weerstand tegen schimmels en ziektes.

HESI PK 13-14 - voor grotere opbrengst en bloeiversterking

Planten in de bloeifase hebben een toenemende behoefte aan fosfor en kalium, door het toevoegen van Hesi PK 13/14 voldoen we volledig aan deze behoefte. De bloeifase is het hoogtepunt in het leven van de plant. De stofwisseling werkt dan op volle kracht en grote hoeveelheden enzymen worden aangemaakt voor de bloei. Bovendien wordt de plant groter en heeft daardoor meer bouwstoffen nodig. De specifieke stoffen die hiervoor nodig zijn, zijn fosfor (p) en kalium (K). Om er zeker van te zijn dat de plant niet onnodig te vroeg belast wordt met teveel zout, gebruikt men Hesi PK 13/14 vanaf de tweede helft van de bloeifase tot een week voor het einde van de cyclus. De dosering wordt tijdens de laatste weken van de bloeifase in stappen verhoogd. Hesi PK 13/14 is afgestemd op Hesi Hydro Bloei en Hesi Coco.

HESI Boost - Geconcentreerde bloeiversterking en bladvoeding

Hesi Boost is een complete organische meststof voor de bloeiversterking. Het bevat een mix uit vruchtenzymen, plantensuikers en fruitextracten. Het zorgt voor een snelle start van de bloeifase en grotere bloemen en verbetert het natuurlijke suikergehalte. In het begin van de bloeifase kan HESI Boost als bladbvoeding ingezet worden om de eerste bloem- of vruchtvorming extra te ondersteunen. Vervolgens kan het, als de bloeiperiode echt van start gegaan is, aan het gietwater worden meegegeven.

HESI SuperVit - Vitaminen en aminozuren voor verhoogde stofwisseling

Hesi SuperVit is een hoog geconcentreerde mix van 15 vitaminen en 10 aminozuren die de stofwisseling en de algehele gezondheid van de plant verbetert. Ook al kunnen planten deze belangrijke bouwstenen vaak zelf ook wel vormen, met HESI Supervit biedt je ze in kant en klare vorm aan. Daardoor kan de plant een hoop tijd en energie besparen, en deze opgespaarde energie kunnen je planten dan weer goed gebruiken voor de groeifase, weerstandsverbetering en een krachtige bloeiperiode.

Handige accessoires:


Producent: Hesi
Voeding: mineraal
Medium: Hydro
Gewicht: 4,30 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...