Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. Voeding
  5. /
  6. Atami

Atami ATA Bloombastic Bloeibooster 100ml, 325 ml, 1,25 L, 5,5 L

Artikelnummer: ATA_BB

Selectie
vanaf 19,22 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Atami's ATA Bloombastic is een populaire en effectieve PK-Booster voor de bloeifase en is opgebouwd uit een combinatie van bio-minerale elementen en biologische stimulatoren. Bloombastic dient als supplement op je reguliere basisvoeding om de bloei en rijping van planten in de bloeifase te versterken en verbeteren.

De unieke samenstelling van ingrediënten in ATA Bloombastic ondersteunt een krachtige suiker- en bloemproductie met als resultaat een aangename, zoete geur en grotere, compactere bloemen. Ook stimuleert ATA Bloombastic de enzymenbalans op verschillende niveaus. Dit maakt de planten minder kwetsbaar in stresssituaties zoals hitte, droge lucht, hoge lichtintensiteit en ondervoeding. ATA Bloombastic bevat geen onnodige ballaststoffen zoals natrium (Na) en chloor (Ci)

In vergelijking met andere bloei- en PK-booster producten bevat Atami ATA Bloombastic tot wel 50% meer bio-mineralen in de vorm van fosfor (P) en kalium (K).

Toepassing:
Gebruik ATA Bloombastic op aarde, kokos, hydro, Mapito, automatische irrigatie en alle andere mogelijke kweekmethodes in de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase. Voor gebruik goed schudden!

Dosering:
Maar eerst een batch voedingswater met een basisvoeding naar keuze. ATA Bloombastic discrimineert niet en kan met alle merken plantenvoeding gecombineerd worden. Voeg vervolgens 0,5 tot 1ml per liter water ATA Bloombastic toe. Voor meer details raadpleeg het kweekschema van Atami.

Inhoud:
Kaliumfosfaat, kaliloog, fosforzuur, ijzer-EDTA, fosforpentoxide en minerale klei. NPK: 0-14-15 (W/W).

Attentie: Bewaren bij kamertemperatuur in een droge en donkere ruimte. Goed schudden voor gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Verkrijgbaar in de maten:

  • 100 ml
  • 325 ml
  • 1,25 L
  • 5,5 L


Overige
ATA Bloombastic
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...