á á

Atami PK 13-14 1L

 • Onze prijs: 11,95 €
 • Basisprijs: 11,95 € per l
 • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Wordt geladen ...

 • Artikelnr.: 10709
 • Artikelgewicht: 1,32 kg
 • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen
NPK-Waard:
Fase:

Beschrijving

Een plant heeft een enorme behoefte aan fosfor (P) en kalium (K) tijdens de bloeiperiode en wanneer we hier als kweker aan kunnen voldoen, zal de plant ons er dankbaar voor belonen! Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de PK 13-14. Fosfor (P) zorgt onder andere voor een snellere celdeling in de bloemtrossen, waardoor die flink in omvang kunnen toenemen. Daarbij vormt fosfor een cruciale rol bij de stofwisselingsprocessen van de plant. Kalium (K) draagt in belangrijke mate bij aan een optimale sapstroom in de plant. Hierdoor ontwikkelt de plant een dikkere stam en stevige zijtakken, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere oogst.

Ook stimuleert kalium de suikerproductie in de bloemtrossen, die de geur en smaak van het eindproduct ten goede zullen komen. De combinatie van Fosfor (P) en Kalium (K) zorgt voor een gouden verhouding en is daardoor eigenlijk onmisbaar voor een goede oogst. Wat dat betreft is de PK 13-14 dan ook een aanrader voor ieder bloeiend gewas. Het is direct opneembaar door de plant en bevat geen ballaststoffen. Daarbij zorgt PK 13-14 voor een gezond wortelstelsel en is het geschikt voor alle gewassen op aarde, hydro en kokos.

Toepassing
Geschikt als extra toevoeging op de reguliere NPK-voeding voor het kweken op aarde, hydro en kokos. Vanaf de 1e week van de bloeiperiode toevoegen aan het voedingswater. Kan tijdens het bloeistadium dagelijks worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. De laatste week voor de oogst spoelen we het substraat met water en enzymen.

Kweektip Bouw de dosering PK 13-14 langzaam op. Hierdoor wennen de planten en behaalt men het beste resultaat.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Dosering:
2,5 ml tot 15 ml per 10 liter voedingswater.

NPK waarde:
0-17-18 (w/v)

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee

  PDF

  Download:

  áá Kweekschema

  Klanten kochten hierbij de volgende producten

  Vergelijkbare artikelen