• +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 99 € gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Atami Bloombastic 1250ml

Artikel: 10757

161,67 €
Basisprijs: 129,34 € per 1

incl. 21% Omzetbelasting , Gratis levering

Direct beschikbaar , Levertijd: 3 - 5 Werkdagen
Download datasheet: Kweekschema

Beschrijving

Bloombastic is een hoogwaardige cocktail van bio-mineralen en bio-stimulatoren die geschikt is voor de laatste bloeifase en afrijpfase (4 tot 6 weken). Bloombastic verhoogt het suikergehalte van uw gewas en daarmee het gewicht en de geur. Door een explosie aan suiker- en bloemproductie zorgt Bloombastic voor dikke, compacte, zoetgeurende bloemen. In vergelijking met andere vloeibare bloeiproducten bevat Bloombastic ruim 50% meer Bio-mineralen (Fosfor en Kalium) waarbij absoluut geen ballaststoffen zijn gebruikt (Natrium en Chloor). Tevens heeft Bloombastic een enzymmatige werking op verscheidene fronten en werkt daarom stressvoorkomend en herstellend voor de plant.

Toepassing
Kan tijdens het gehele bloeistadium dagelijks als aanvulling op de reguliere basisvoeding worden gebruikt bij het bevloeien van het gewas. Bloombastic is te gebruiken bij het kweken op aarde, hydro en kokos en geschikt voor alle irrigatie en/of bevloeiingssystemen.

Kweektip
Atami adviseert vooral de laatste 4 tot 6 weken van de bloeifase (en afrijpfase) het gebruik van Bloombastic voor een optimaal resultaat.

Kwaliteit gewaarborgd
De stimulatoren en vloeibare voedingen van Atami zijn onder de draaidop geseald en lichtdicht verpakt, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Dosering:
0.5-1 ml per liter water.

NPK waarde:
0-20-21 (w/v)

EC between 1,0 -2,5
meer artikelgegevens
minder artikelgegevens
Producent
Additieven: Booster
Fase: Bloei
Gewicht: 2,02 Kg

Databladen

voor Atami Producten

Download datasheet: Kweekschema

Productvideo

voor Atami Producten

Vergelijkbare artikelen

Beoordelingen (0)

Klanten kochten hierbij de volgende producten