1
Gratis verzending van 99 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Snelle en discrete levering + 2700 producten

Terra Aquatica pH- Down Poeder 25g, 250g, 500g, 1kg

Artikel: TA_ph-Down

Grootte
vanaf 3,97 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

T.A. pH- Beneden in poedervorm - Puur, geconcentreerd en onschadelijk

De regulering van de pH-waarde is voor de fokker van groot belang, omdat het de beschikbaarheid van zal bevorderen Minerale zouten en de stabiliteit van de chelaten voor een perfecte opname van voedingsstoffen door de plant. Om dit te bereiken, wordt vaak gebruikt verschillende zuren die in de handel in verschillende concentraties en gevaar niveaus zijn.
In sommige landen, zoals Zwitserland is de verkoop van conventionele producten aan strenge beperkingen en de Dealers moeten akkoord gaan met ingewikkelde regels voor de opslag, verkoop en levering volgen. Om deze bijzondere beperkingen tegen te gaan GHE heeft een product met de effectiviteit van onze bekende vloeibare pH Downs ontwikkeld, terwijl het elimineren gecontroleerd door wetgeving risico's. Dit product kan worden nu verkocht en geleverd zonder een speciale vergunning in alle landen. Dry pH omlaag is iets bijzonders: Zolang het granulaat droog is, is het absoluut veilig, gemakkelijk te hanteren en heeft het grote voordeel van vallen uit de classificatie van toxische producten. Maar zodra het in contact met water komt, zal er een sterke pH reducer zijn; nog effectiever dan vele geconcentreerde zuren en gevaarlijk.

Bovendien brengt de plant voedingsstoffen die het nodig heeft tijdens al haar bloei en vruchtzetting of fase:
- Stikstof in een slow-acting vorm, onschadelijk voor de bloeifase,
- Fosfaten voor de bloei, maar voor gezonde wortels, veel groen en een harmonieuze groei,
- Evenals magnesium, zwavel en sporenelementen.

GHE pH beneden in poedervorm is uiteraard van de hoogste zuiverheid en kwaliteit: De kristallen te ontbinden, zonder resten in het water. Het primaire doel van de inrichting is uiteraard de reductie en stabilisering van de pH. Dankzij zijn sterke concentratie en het hoge gehalte aan fosforzuur, het kan ook voor het desinfecteren en reinigen van systemen, irrigatie lijnen en Substraten worden gebruikt. Sterk verdund, kunt u het spuiten op de bladeren om ze na het reinigen insecticide spuiten en voeding tegelijkertijd.

Aanbevolen wordt zowel gedurende de groei en de bloei en vruchtvorming.

Producent: Terra Aquatica
Additieven: pH Regulering
Medium: Grond,Hydro,Coco
Gewicht: 0,29 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...