Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Plantenvoeding set - HESI Starterset Coco 2x 1Ltr

Artikelnummer: 18073

 • Hesi TNT Complex 1 L Groeimeststof
 • Hesi Coco 1 L Bloeifase
 • Ideaal om te beginnen met Coco
22,30 € 23,88 €
U bespaart 1,61 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 04.06.2024 - 07.06.2024
Beschrijving
Ons Growland team heeft de twee belangrijkste basisproducten van de geliefde HESI plantenvoeding serie uit Limburg voor je samengebracht in een handige starterset. Deze twee producten lenen zich bij uitstek voor de teelt op coco substraten, zowel binnen als buiten.

Inhoud Hesi Starterset coco:
 • Hesi TNT Complex 1Ltr - Groeifase
 • Hesi Coco 1Ltr - Bloeifase

HESI TNT-Complex - Groeifase

HESI TNT Complex is een krachtige en complete voeding voor groeiende planten op aarde, met 100% organische stikstof (N). Het voordeel van organische stikstofverbindingen is dat ze geen zouten bevatten die jonge gewassen zouden kunnen belasten in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze ongestoord en effectief groeien onder ideale condities. Bovendien is TNT Complex verrijkt met alle andere noodzakelijke macro- en micro elementen en slimme supplementen zoals aminozuren, vitaminen en plantactieve suikers. Je ziet het effect van TNT Complex gemakkelijk terug in de ontwikkeling van je planten: een duidelijke verbetering van bladgroen, meer scheuten en internodes die een belangrijke basis vormen voor de latere bloeiperiode. Zoals met alle plantenvoedingen is het niet aan te raden TNT Complex te overdoseren, je planten kunnen gemakkelijk de hoogte inschieten, waardoor de plant veel energie moet verspillen voor het transport van voedingsstoffen van de wortels tot aan de top van de planten. Geef bij twijfel liever iets weiniger dan iets teveel, of volg het HESI kweekschema voor het beste resultaat.

Aanbevolen dosering TNT Complex:
 • Toevoegen tijdens de groeifase
 • Normale omstandigheden: 5ml per liter water
 • Voor zaailingen, jonge gewassen en moederplanten: 2,5ml per liter water
 • TNT Complex bij elke waterbeurt meegeven aan het gietwater

Hesi Coco - Bloeifase:

HESI Coco is dé voeding voor de bloeifase op coco substraten. Zoals alle HESI producten is ook HESI Coco gestabiliseerd dankzij complex-bindende substanties en vrij van onnodige ballast. Hesi Coco bevat zowel organische als minerale stikstof. Alle sporenelementen zijn gestabiliseerd in beschermende complexen (chelaten) en zijn verrijkt met vitaminen en andere vitale elementen voor de bloei. Op deze manier wordt er in het substraat een perfecte balans gecreëerd en een snelle opbouw van een gezonde microflora gerealiseerd. Het is mogelijk, dat de Ec-waarde met HESI Coco iets lager is dan met andere coco-voedingen, omdat er geen zouten toegevoegd zijn, die alleen de Ec-waarde verhogen, maar daarentegen geen voeding zijn voor de planten (ballast). Mocht je de doseringen bij je kweek op coco op Ec-waardes bepalen in plaats van per milliliter, hou hier dan rekening mee. Zorg ervoor dat de maximale dosering van 5ml per liter water niet overschreden wordt. Om de bloeiperiode te versterken met extra fosfor (P) en kalium (K) raden we je aan HESI PK 13-14 toe te voegen, voor nog sterkere bloemen met een hogere dichtheid.

Dosering HESI Coco:
 • Te gebruiken tijdens de bloeifase
 • Max. 5ml per liter water
 • Handige accessoires:


  Beoordelingen

  Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

  Dit artikel bestaat uit
  Loading ...