GHE AeroFarm 45L

GHE AeroFarm 45L GHE AeroFarm 45L GHE AeroFarm 45L
  • Onze prijs: 109,00 €
  • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
  • Artikelnr.: 10125
  • Artikelgewicht: 4,50 kg

Beschrijving

PROBEER NU DE AEROFARM ! Het kleinste - en zuinigste - van de aeroponische systemen

Heeft u al eens de aero-hydroponische cultuur willen proberen maar nog nooit een eenvoudige en zuinige manier gevonden om dit te doen? Nu kunt u dit dankzij de Aerofarm, de nieuwste kweekmodule van GHE.

7 goede redenen om dit te adopteren:
- de Aerofarm (45 x 45 x 43cm) is bij uitstek geschikt voor de kleine kweekzones.
- heeft een ruim reservoir (tot 45 liter voedingsoplossing).
- is evenals de Aquafarm gefabriceerd van ijzersterk gerecycleerd plastic en bevat een bescherming tegen licht en UV om algenvorming in het reservoir te voorkomen.
- bevat 1 tot 5 planten en wordt zowel voor moederplanten als voor complete kweekcycli gebruikt.
- is eenvoudig te monteren, te reinigen en te onderhouden.
- een Aerofarm heft het gebruik van substraat op. U transporteert geen zware en moeilijk te recycleren pakken meer. U gebruikt gewoon de plastic netpotten of de Cocotek potten met deksels van dezelfde doorsnede of als u dat liever heeft, vult u de potten eenvoudig met wat kleikorrels.
- last but not least: als u al een Aquafarm heeft en nu de aero-hydroponische cultuur wilt proberen, bewaar dan uw reservoir en koop eenvoudig een Aerofarm ombouwkit. U heeft deze in een wip gemonteerd.

De AeroFarm bestaat in twee standaardmodellen : voor potten van 2" (Ř 5 cm) of van 3" (Ř 7,5 cm). Het bevat 1 tot 5 planten en kan ook dienen om te stekken, productie of zeeplanten te bewaren. Als u wilt verplanten, raden we aan de AeroFarm te kiezen met potten waarvan de grootte aangepast kan worden aan de uiteindelijke cultuur (potten van Ř 5 cm voor de DPS Aero, en potten van Ř 7,5 cm voor de AeroFlos).

Beoordelingen (0)

Gemiddelde artikelbeoordeling:

(Er zijn geen artikelbeoordelingen)

Deel andere klanten uw ervaringen mee