1
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

T.A. Terra Aquatica AeroFarm 45L

Artikel: 10125

110,83 €

incl.btw , Gratis verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

PROBEER NU DE AEROFARM ! Het kleinste - en zuinigste - van de aeroponische systemen

Heeft u al eens de aero-hydroponische cultuur willen proberen maar nog nooit een eenvoudige en zuinige manier gevonden om dit te doen? Nu kunt u dit dankzij de Aerofarm, de nieuwste kweekmodule van GHE.

7 goede redenen om dit te adopteren:
- de Aerofarm (46 x 46 x 38,5cm) is bij uitstek geschikt voor de kleine kweekzones.
- heeft een ruim reservoir (tot 45 liter voedingsoplossing).
- is evenals de Aquafarm gefabriceerd van ijzersterk gerecycleerd plastic en bevat een bescherming tegen licht en UV om algenvorming in het reservoir te voorkomen.
- bevat 1 tot 5 planten en wordt zowel voor moederplanten als voor complete kweekcycli gebruikt.
- is eenvoudig te monteren, te reinigen en te onderhouden.
- een Aerofarm heft het gebruik van substraat op. U transporteert geen zware en moeilijk te recycleren pakken meer. U gebruikt gewoon de plastic netpotten of de Cocotek potten met deksels van dezelfde doorsnede of als u dat liever heeft, vult u de potten eenvoudig met wat kleikorrels.
- last but not least: als u al een Aquafarm heeft en nu de aero-hydroponische cultuur wilt proberen, bewaar dan uw reservoir en koop eenvoudig een Aerofarm ombouwkit. U heeft deze in een wip gemonteerd.

De AeroFarm bestaat in twee standaardmodellen : voor potten van 2" ( 5 cm) of van 3" ( 7,5 cm). Het bevat 1 tot 5 planten en kan ook dienen om te stekken, productie of zeeplanten te bewaren. Als u wilt verplanten, raden we aan de AeroFarm te kiezen met potten waarvan de grootte aangepast kan worden aan de uiteindelijke cultuur (potten van 5 cm voor de DPS Aero, en potten van 7,5 cm voor de AeroFlos).

Producent: Terra Aquatica by GHE
Gewicht: 4,50 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...