Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Plantenvoeding set - CANNA Aqua Starterset

Artikelnummer: 17835

74,90 € 82,00 €
U bespaart 7,10 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Deliverydate: 01.06.2023 - 05.06.2023
Beschrijving

Canna Aqua Starterset - voor verbazingwekkende resultaten in je recirculerende hydrosysteem!

Deze op elkaar afgestemde Aqua plantenvoeding set van CANNA is de ideale introductie voor de ambitieuze thuisteler met een NFT of eb-en-vloed hydro systeem in de wonderlijke wereld van CANNA-producten. De unieke samenstelling van deze serie zorgt voor een evenwichtige voorziening van de plant met precies de voedingsstoffen die ze in elke fase van haar leven nodig heeft. Een perfecte startset voor het kweken op recirculerende hydrosystemen. En een extra voordeeltje: we geven je een gunstige setprijs! Je bent dus goedkoper uit in vergelijking tot de individuele aanschaf van elk product. Graag gedaan!

CANNA Aqua
De hoge opbrengsten met CANNA Aqua zijn te danken aan het feit dat de toevoer van voedingsstoffen in de groei- en bloeifase nauwgezet kan worden gecontroleerd en het voedingswater super pH-stabiel blijft. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in Engeland en Tsjechië, waar de meeste telers werken met dergelijke recirculerende hydrosystemen, CANNA Aqua plantenvoeding in combinatie met Canna Hydrokorrels de meest voor de hand liggende keuze is.

Voordelen CANNA Aqua:
Een veelvoorkomend probleem bij het telkens opnieuw gebruiken (recirculeren) van het voedingswater is een onstabiele pH waarde. En zoals je misschien al weet is de pH waarde van het water bij het kweken van planten zonder substraat met buffereigenschappen van essentieël belang. Met de CANNA Aqua serie ben je verzekerd van een constante pH waarde die staat als een huis. In combinatie met de gerenommeerde CANNA stimulatoren uit deze speciale Starterset weet je zeker dat niets een succesvolle binnenkweek nog in de weg staat!

CANNA Aqua Vega en Aqua Flores zijn superieure maar vooral unieke plantenvoedingen die zijns gelijke in de markt niet kennen.
 • Nauwkeurige dosering van voedingsstoffen voor optimale resultaten.
 • Gebruiksvriendelijk, geen pH-waarde aanpassing noodzakelijk
Inhoud van de CANNA Aqua Starterset:
 • 1x CANNA Aqua Vega A+B - set van 2x 1000ml
 • 1x CANNA Aqua Flores A+B - set van 2x 1000ml
 • 1x CANNA Rhizotonic 250ml
 • 1x CANNA Cannazym 500ml
 • 1x CANNA Cannaboost 250ml
 • 1x Doseerpipet van 0.5ml tot 3ml
 • 1x CANNA kweekschema
CANNA Aqua Vega A+B
CANNA Aqua Vega is een professionele snelwerkende plantenvoeding, het bevat alle essentiële elementen die de plant nodig heeft tijdens de groeifase. Aqua Vega stimuleert sterke planten met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling. Het is speciaal ontwikkeld voor recirculerende hydro kweeksystemen zoals NFT- of eb-en-vloed systemen. CANNA Aqua Vega voeding bevat pH-stabilisatoren, waardoor het uiterst eenvoudig is om de pH-waarde in het voedingsreservoir binnen het optimale pH-bereik te houden.

CANNA Aqua Flores A+B
Zoals de naam al doet vermoeden, is Aqua Flores voor de bloeifase van je binnenkweek bedoeld. Aqua Flores voldoet aan de veranderende behoeften van de plant zodra de bloei is begonnen. Tijdens de bloeifase is aanzienlijk minder stikstof (N) nodig maar heeft de plant een verhoogde behoefte aan onder andere fosfor (P) en kalium (K). Vanzelfsprekend heeft Aqua Flores dezelfde pH-stabilisatoren als Aqua Vega, zodat je altijd zeker bent van een puntgave, optimale pH-waarde.Even tussendoor: Waarom een A & B voeding? CANNA Aqua Vega en Flores bestaan uit twee delen, deel A en deel B. CANNA scheidt deze delen met een reden. Het kan namelijk zijn dat wanneer sommige van de elementen in deel A en B puur bij elkaar worden gevoegd, ze samenklonteren. De plant kan dit vervolgens niet absorberen, en het kan ervoor zorgen dat je drippers en leidingen gaan verstoppen. Voeg daarom eerst het A-component en vervolgens het B-component toe aan het voedingswater, meng de twee componenten dus nooit puur met elkaar.CANNA Rhizotonic
Als je op zoek bent naar een gezond en overdadig wortelstelsel, dan is CANNA Rhizotonic de juiste keuze. Het is een stimulator voor de groeifase van je plantjes en volledig natuurlijk. Het bevat meer dan 60 microbiologische stoffen, zoals sporenelementen en vitamines (B1 & B2) die aanmaak van planthormonen en wortelgroei stimuleren waardoor de plant mooie, sterke witte wortels krijgt. Zo kan de plant zich goed ontwikkelen en is ze minder vatbaar voor ziektes. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste weken van het leven van een plant, aangezien jonge planten het meest kwetsbaar zijn.

CANNA Cannazym
Cannazym is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en deze om te zetten in gunstige voedingsstoffen. Het voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geef je het wortelzone een betere lucht-water verhouding. Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. Enzymen zetten het dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren nuttige bacteriën, die helpen met het verwerken en opnamen van voedingsstoffen. Met Cannazym weet je zeker dat je het huishouden in je hydro systeem helemaal op orde hebt, en dat er geen kruimel aan voeding verloren gaat.

CANNA Cannaboost
Zoals een product als Cannazym ervoor zorgt dat dood organisch materiaal omgezet wordt in voeding, zo zorgt Cannaboost ervoor dat alle beschikbare voeding sneller door de plant wordt opgenomen. In plaats van simpelweg meer voeding toe te voegen, verhoogt Cannaboost het metabolisme van de planten. De plant verwerkt voeding sneller, en vraagt dus eerder om nieuwe voeding. Dus je kan je wel voorstellen wat voor effect dat op je bloeiende planten heeft: zwaardere bloemen en vruchten oftewel een hogere opbrengst. Niet alleen het metabolisme wordt verhoogt, ook de fotosynthesesnelheid verloopt een stuk efficiënter, met een verhoogde suikerproductie als gevolg. Cannaboost is een onmisbaar onderdeel in je zoektocht naar de beste opbrengst van onberispelijke kwaliteit.

Tip:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Aqua plantenvoeding set op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen.

Handige accessoires:


 • Producent:
  Canna
 • Samenstelling: mineraal
 • Medium: Aqua
 • Artikelgewicht: 6,00 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...