1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - HESI Starterbox voor coco

Artikel: 10639

52,77 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

HESI Starterbox voor coco, met GRATIS "Hesi Boost 100ml"

 • Kwaliteitsvoeding voor alle fasen - groei & bloei
 • Zeven verschillende HESI producten
 • Gebruiksvriendelijk ook voor beginners

De HESI Starterbox voor coco: het complete instappakket voor je indoorgrow

De HESI Starterbox voor coco is n van de meest complete pakketen op de markt, met maar liefst zeven verschillende HESI producten. Bij HESI weten ze wat je nodig hebt voor een sterke groeifase, een uitbundige bloeifase en een gulle oogst. Met deze set hebt je meteen alles wat noodzakelijk is voor een succesvolle binnenkweek op cocos binnen handbereik.

De HESI Starterbox coco biedt deze producten:

 • 0,5Ltr HESI TNT Complex - Groeifase plantenvoeding
 • 1Ltr HESI Coco - Bloeifase plantenvoeding
 • 0,5Ltr Wortel Complex - Voor sterke wortelvorming
 • 0,5Ltr PowerZyme - Enzymatisch product voor uitbundiger bodemleven en voedingsopname
 • 0,5Ltr PK 13-14 - Voor grotere bloemvorming en opbrengst
 • 10ml Hesi SuperVit - Vitamine en aminozuren concentraat
 • 100ml Hesi Boost - Bloeiversneller
 • Hesi Kweekschema

Het lijkt ons wel duidelijk dat je met zo'n waslijst aan producten als in de HESI Starterbox op zeker alles in huis hebt om je planten van alle noodzakelijke meststoffen en supplementen te voorzien. Zet meteen een enorme stap voorwaarts op weg naar een indrukwekkende kweeksucces.

Aanvullende informatie over de producten in de HESI Starterbox voor coco:

HESI TNT Complex - Groeifase plantenvoeding

HESI TNT Complex is een krachtige en complete voeding voor groeiende planten op aarde, met 100% organische stikstof (N). Het voordeel van organische stikstofverbindingen is dat ze geen zouten bevatten die jonge gewassen zouden kunnen belasten in hun ontwikkeling. Zo kunnen ze ongestoord en effectief groeien onder ideale condities. Bovendien is TNT Complex verrijkt met alle andere noodzakelijke macro- en micro elementen en slimme supplementen zoals aminozuren, vitaminen en plantactieve suikers. Je ziet het effect van TNT Complex gemakkelijk terug in de ontwikkeling van je planten: een duidelijke verbetering van bladgroen en meer scheuten en internodes die een belangrijke basis vormen voor de latere bloeiperiode. Zoals met alle plantenvoedingen is het niet aan te raden TNT Complex te overdoseren, je planten kunnen gemakkelijk de hoogte inschieten, waardoor de plant veel energie moet verspillen voor het transport van voedingsstoffen van de wortels tot aan de top van de planten. Geef bij twijfel liever iets weiniger dan iets teveel, of volg het HESI kweekschema voor het beste resultaat.

HESI Coco - Bloeifase plantenvoeding

Hesi Coco is geen A & B voeding, de A & B componenten zijn verenigd in n fles. Hesi Coco bevat zowel organische als minerale stikstof. Alle sporenelementen zijn gestabiliseerd in beschermende complexen en zijn verrijkt met vitaminen en andere vitale elementen voor de bloei. Op deze manier wordt er in het systeem een perfecte balans gecreerd en een snelle opbouw van een gezonde microflora gerealiseerd.

HESI Wortel Complex - voor een overdadig wortelstelsel

HESI Wortel Complex is een stimulator voor een gezonde wortelgroei. Het bevordert de activering en vermenigvuldiging van nuttige bacterin die de opname van voeding optimaliseren, wat leidt tot een gezonde groei van je jonge gewassen. Een prettig bijkomend effect van een rijk microleven is dat de weerstand van planten wordt versterkt. HESI Wortel Complex zorgt voor een snelle opbouw van nieuwe wortels en schept de juiste condities voor een goed functionerende fotosynthese.

HESI PowerZyme - Enzymenextract voor meer weerstand en suikers

HESI PowerZyme is een enzymenextract voor planten in alle fasen en dient als een bodemverbeteraar. Enzymen houden je cocos substaat schoon, doordat ze plantenresten omgezetten in druivensuikers. Deze suikers dienen weer als voeding voor de wortels en de bodemflora. Ook zorgt HESI PowerZyme voor een zuurstofrijk cocos substraat door het verhinderen van rot en verbetert hierdoor het biologisch evenwicht. Hoe beter dit evenwicht, hoe sterker en gezonder je planten, met een goed ontwikkeld wortelnetwerk en verhoogde weerstand tegen schimmels en ziektes.

HESI PK 13-14 - Voor grotere bloemen

In de tweede fase van je bloeiperiode kunnen je planten wel wat extra fosfor en kalium gebruiken om de bloemvorming naar een hoger niveau te tillen. HESI PK 13-14 in combinatie met HESI Coco is precies daarvoor bedoeld. De kalium zorgt ervoor dat alle fosfor sneller opgenomen wordt. En het is nou juist de fosfor die op zijn beurt weer voor een overvloedige bloemvorming zorgt. Om er zeker van te zijn dat de plant niet onnodig te vroeg belast wordt met teveel zout, gebruik je HESI PK 13-14 het beste vanaf de tweede helft van de bloeifase tot een week voor het einde van de cyclus. De dosering wordt tijdens de laatste weken van de bloeifase in stappen verhoogd.

HESI SuperVit - Vitaminen en aminozuren voor verhoogde stofwisseling

Hesi SuperVit is een hoog geconcentreerde mix van 15 vitaminen en 10 aminozuren die de stofwisseling en de algehele gezondheid van de plant verbetert. Ook al kunnen planten deze belangrijke bouwstenen vaak zelf ook wel vormen, met HESI Supervit biedt je ze in kant en klare vorm aan. Daardoor kan de plant een hoop tijd en energie besparen, en deze opgespaarde energie kunnen je planten dan weer goed gebruiken voor de groeifase, weerstandsverbetering en een krachtige bloeiperiode.

HESI Boost - Geconcentreerde bloeiversterking en bladvoeding

Hesi Boost is een complete organische meststof voor de bloeiversterking. Het bevat een mix uit vruchtenzymen, plantensuikers en fruitextracten. Het zorgt voor een snelle start van de bloeifase en grotere bloemen en vanzelfsprekend ook het natuurlijke suikergehalte. In het begin van de bloeifase kan HESI Boost als bladbvoeding ingezet worden om de eerste bloem- of vruchtvorming extra te ondersteunen. Vervolgens kan het, als de bloeiperiode echt van start gegaan is, aan het gietwater worden meegegeven.

Handige accessoires:


Producent: Hesi
Voeding: mineraal
Medium: Coco
Gewicht: 4,30 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...