Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Stekken
 5. /
 6. Kweekmediums

Eazy Plug kweekblokken rond ø 3,5cm, H 5cm 6 stuks

Artikelnummer: 18501

 • uiterst hoge kiemkracht
 • biologisch & composteerbaar
 • 6 kweekblokken ø 3,5cm, h: 5 cm
4,60 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 24.07.2024 - 28.07.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving
De optimale lucht-waterbalans van Eazy plug levert een gezond wortelmilieu en de snelle ontwikkeling van de wortels. Met zijn uitstekende prestaties, hij is een groener en beter alternatief voor de teelt van vrijwel elk type Groeimedium zoals gewone potgrond, steenwol en anderen.

Een vooraf bepaalde pH bufferende
De toevoeging van speciale componenten, wordt de pH gebufferd, wat betekent dat de Eazy steek de gespecificeerde pH wordt gehouden, ook na toevoeging van water en nutriënten met verschillende pH-waarden. Op deze manier stabiele, minder foutgevoelig, de gebruiker of de apparatuur en gemakkelijker om de pH te handhaven.

Een gegeven EC-waarde met buffering
Ook is de EC waarde gebufferd, zodat de EC-waarde is stabiel en gemakkelijk te bedienen.

Open structuur voor het krijgen van een goede balans tussen water en lucht
Laat de Eazy plug net ausdrainagieren, dan is het water geven is bijna onmogelijk. De Eazy plug maakt het afvoer overtollig water, zodat er altijd voldoende lucht voor een optimaal wortelmilieu.

Waterbuffering
De Eazy stekker heeft de bijzondere eigenschap dat ze verliezen meer water buffers zoals bodem. Daarom is het planten, in een minder stressvolle situatie van te weinig water, zodat de stekken beter groeien daardoor vaak een kortere wortel bereikt wordt. Door deze waterbuffering Eazy stekker heeft lange tijd de noodzakelijke water, zelfs wanneer de voorziening stagnerende enige tijd of zelfs stopt. Daardoor zich opnieuw een stabiele vocht, die ook beter en gemakkelijker te hanteren en is minder gevoelig voor Fout van de gebruiker of het irrigatiesysteem.

Betere beheersbaarheid van een sterke plant
Door het water, EC en pH buffering Eazy sluit het kweken van planten met deze dobbelsteen is beter generatief te worden gecontroleerd. Dit kan een aanzienlijke verhoging van de kwaliteit van de plant, of verplaats de gewenste tijd voor verpotten.

Basisbemesting
De Eazy stekker is voorzien van de door ons uitgerust met een basisbemesting zodat de plant voor de eerste 2-3 geleverd wordt. Door het bouwen van (buffer) van de kubus kan je niet echt dragen te veel kunstmest om dit te doen, kunt u ook vanaf het begin, Voeg zonder problemen meststoffen.

Compatibel met steenwol en andere groeimedia
De samenstelling en structuur van Eazy plug is zeer goed geschikt voor de Eazy plug gemakkelijk en zonder problemen in steenwol Te plakken en / of blokken te dragen. Wortelgroei zal doorgaan zonder verdere aanpassing problemen in de steenwol en een totale waterbalans wordt gehandhaafd.

Gestabiliseerd en gebonden dobbelstenen
De Eazy stekker is altijd goed 'geplakt' samen om één te vormen, zijn. Dit garandeert tijdens het sorteren of verplanten slechts een minimaal risico dat er een wortelschade. Voor dit doel, het zorgt ook voor een soepele 'opnemen' van water en Kunstmest en het risico van plantenziekten wordt daardoor geminimaliseerd. Hoewel er slechts weinig of geen wortels.

Bij het drogen van de stekker Eazy
U kunt gemakkelijk het water terug te nemen, zelfs als de stekker Eazy lange tijd helemaal droog is, doe het rustig aan en direct terug water. Alle originele kenmerken blijven intact.

Volledig composteerbare
De Eazy stekker bestaat voornamelijk uit organisch materiaal en is als geheel composteerbaar.

Details:
 • buffer: PH 5,8 EC 0,8 +/-
 • Afmetingen trayt (LxB): 9,5 x 14,5 x 4,5 cm
 • Cultivatieblok grootte: ø 3,5cm, H: 5 cm

 • Producent:
  eazyplug
 • Artikelgewicht: 0,05 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...