1
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA D-Block Systeemreiniger 1 L

Artikel: 17859

  • organisch product op basis van anionische detergenten
  • reinigt en voorkomt verstoppingen in druppel- en sproeisystemen
29,39 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

CANNA D-Block is een organisch product op basis van anionische detergenten. Het reinigt en voorkomt verstoppingen in druppel- en sproeisystemen tijdens de teelt. Het voorkomt ook de opbouw van neerslagmiddelen.

Gebruik CANNA D-Block preventief bij elke irrigatie (het product is volledig niet-toxisch) en zorg ervoor dat de leidingen en de druppelaar inwendig nat blijven tussen de irrigaties.

Voor elke nieuwe kweek is het raadzaam om het systeem te vullen met schoon water en D-Block (met een aangepaste pH van 5.2) om het systeem te beschermen en verstoppingen te voorkomen tijdens de volgende teelt.

Gebruiksaanwijzing
Voorkomt verstoppingen door anorganische zouten in druppelsystemen, heeft een reinigend effect tijdens de teelt en is biologisch afbreekbaar. Het product is niet schadelijk voor planten en kan bij elke voedingstoepassing worden toegediend.

Dosering:
1 ml op 10 liter voedingsoplossing

Waarschuwing:
  • Bij aanraking met de ogen of huid onmiddellijk overvloedig met water afspoelen en desnoods deskundig medisch advies inwinnen
  • Bewaren op een koele, donkere en vorstvrije plaats
  • Buiten het bereik van kinderen houden
Denk aan het milieu! Leeg grote of onverdunde hoeveelheden van het product niet in het grondwater, oppervlaktewater of riolering.

Producent: Canna
Grootte: 1 L
Medium: Hydro
Gewicht: 1,10 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...