Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica NovaMax Bloom 1L, 5L (FloraNova)

Artikelnummer: 18480

Grootte
vanaf 22,27 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Terra Aquatica NovaMax®: Sterk geconcentreerde, 1-component hybride vloeibare plantenvoeding

Het mag dé grote doorbraak in de ontwikkeling van vloeibare plantenvoeding genoemd worden: Terra Aquatica NovaMax® combineert de efficiëntie van een geconcentreerde droge meststof met het gebruiksgemak van een vloeibare plantenvoeding
in een gemakkelijke 1-component formule. Je gebruikt één soort plantenvoeding voor de groeifase, en één voor de bloeifase. Een kind kan de was doen! Wees jezelf verzekerd van een gezonde ontwikkeling van je planten in zowel
een binnen- als buitenkweek. Door de complete formule is het gebruik van extra toevoegingen zoals Ca/Mg supplementen en PK-boosters niet nodig.

NovaMax® Bloom worden volgens een gepatenteerd proces samengesteld uit de meest zuivere mineralen en natuurlijke additieven zoals humus. Dankzij de unieke, geconcentreerde formule is NovaMax® Bloom langdurig werkzaam en
effectief, zelfs in kleine doseringen. Dit type plantenvoeding is geschikt voor alle plantensoorten en snelgroeiende gewassen.

Tips voor gebruik van de T.A. NovaMax® producten:

 • Goed schudden voor gebruik. Bewaar de producten in een droge, donkere ruimte op kamertemperatuur.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Terra Aquatica NovaMax® Bloom is sterk geconcentreerd: een maximale hoeveelheid van 2,5ml per liter water is meer dan voldoende.

T.A. NovaMax® Bloom toepassingen en handige toevoegingen:

 • Geschikt voor alle plantensoorten, substraten, hydro en mapito. Werkt wonderen in zowel de binnen- als buitenkweek.
 • Ben je naast NovaMax® Bloom ook op zoek naar een effectieve groeiversneller, overweeg dan de aanschaf van T.A. Fulvic. Dit organische product is opgebouwd uit geconcentreerd fulvinezuur en kan als wortelstimulator ingezet worden.
 • Voor gebruik op aardesubstraten kun je ook T.A. TrikoLogic® overwegen. Dit is een product met Trichoderma culturen, die de wortelzone voorziet van gunstige micro-organismen. TrikoLogic® beschermt de wortels tegen te hoge- of lage temperaturen en heeft een opbrengstverhogend effect.
 • General Organics additieven: Het assortiment van T.A. General Organics bevat hoogwaardige organische stimulatoren om de groei te verfijnen en te versnellen, zoals de krachtige voorbloei-activator Seaweed®.
 • FlashClean®: Dit product is niet alleen een spoelmiddel dat je kunt gebruiken in de laatste weken voor de oogst of bij onder- en overvoedingsverschijnselen, maar ook een bodemverbeteraar. Je kunt er gebruikte of uitgeputte potgrond mee "opfrissen" en moederplanten voor langere periodes in stand houden.
 • Bekijk meteen even T.A. FinalPart®: Dit product is ook terug te vinden in de StarterKits van T.A. in combinatie met NovaMax® Bloom en NovaMax® Grow. Het is een bloeibooster die je gebruikt in de laatste 10 dagen van de bloeifase, het helpt het bloeiproces te versnellen en de opbrengst te verhogen.

Verkrijgbaar in:

 • Terra Aquatica NovaMax® Bloom 1Ltr
 • Terra Aquatica NovaMax® Bloom 5Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...