Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Voeding
  3. /
  4. PH & EC Meters
  5. /
  6. Kalibratieoplossing pH & EC

Bluelab EC Ijkvloeistof 2.77 - 250ml

Artikelnummer: 18389

10,10 €
40,40 € per 1 l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Geschikte accessoires
Beschrijving

De beste manier om de nauwkeurigheid van een Bluelab Ec-meter te verhogen: Met regelmatige reiniging.

Een Bluelab Ec-meter is een delicaat en accuraat laboratorium instrument. Om niet aan nauwkeurigheid en levensduur in te boeten, is het een goed plan om de sonde van de meter regelmatig schoon te maken en te testen.

Alle Ec-meters van Bluelab worden in de fabriek gecallibreerd, dit hoef je dus niet zelf opnieuw te doen. De Ec 2.77 ijkvloeistof is voornamelijk bedoeld om na het schoonmaken te controleren of de reiniging geslaagd is.

We raden je aan de Ec-meter elke 30 dagen schoon te maken en opnieuw te testen. Alle Bluelab meters worden geleverd met een stap-voor-stap handleiding voor schoonmaak en onderhoud.


  • Producent:
    Bluelab
  • Artikelgewicht: 0,20 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...