Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Atami

Atami ATA PK 13-14 1L, 5L

Artikelnummer: ATA-PK

 • Perfecte verhouding fosfor en kalium
 • Stimuleert vruchtvorming
 • Zorgt voor grote & compacte bloemen/vruchten
Selectie
vanaf 13,17 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Atami PK 13-14 - De perfecte verhouding tussen fosfor en kalium

ATA PK13-14 is een universeel plantenadditief dat samen met de basisvoedingsstoffen aan het water kan worden toegevoegd tijdens de bloeifase van de plant. De ingrediënten fosfor en kalium zijn van groot belang, omdat de plant tijdens de bloeifase een verhoogde behoefte heeft aan deze basisvoedingsstoffen.

Fosfor is tijdens de bloeifase belangrijk voor de opslag en het transport van energie uit het zonlicht dat wordt opgevangen tijdens de fotosynthese. Fosfor ondersteunt de distributie van deze energie door de hele plant. Kalium is betrokken bij talloze processen bij de vorming van bloemen en smakelijke vruchten, zoals het transport van suikers en enzymen voor de zetmeelproductie.

Bijzonder geschikt voor

ATA PK 13-14 is een universele meststof die geschikt is voor verschillende fruit-, groente- en kruidensoorten, zoals paprika's, pepers en blauwe bessen.

Het product kan ook worden gebruikt voor bloeiende sierplanten (bijv. begonia's, zomerlelies). De benodigde dosering kan worden aangepast aan de behoeften van de betreffende plant of het gewas.

Toepassing

Geschikt als extra aanvulling op de reguliere NPK-voeding voor het kweken in aarde, hydrocultuur en kokosaarde. Voeg ATA PK13-14 toe aan het voedingswater in de eerste week van de bloeifase. Verhoog de dosering langzaam om de planten eraan te laten wennen en optimale resultaten te bereiken. Kan dagelijks worden gebruikt om de planten water te geven tijdens de bloeifase. In de laatste week voor de oogst moet het substraat worden doorgespoeld met water en enzymen.

Dosering

Verhoog de dosering langzaam van 0,25-1,5 ml per liter voedingsoplossing/water.

Beschikbaar in:

 • Atami PK 13-14 1L
 • Atami PK 13-14 5L

Overige
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...