Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Sale

CANNA Hydro Vega A+B 1L, 5L, 10L

Artikelnummer: HV_Hart

 • Geschikt voor hard water
 • Volledige meststoffen voor de groeifase
 • Bevordert een gezonde en krachtige groei
Selectie
vanaf 15,20 € 16,22 €
U bespaart 1,02 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Een professionele complete meststof voor de groeifase van planten

Canna Hydro Vega A+B is een professionele, snelwerkende 2-componenten meststof voor snelgroeiende planten, die alle essentiële voedingsstoffen bevat voor een optimale groei. CANNA Hydro Vega is zeer gemakkelijk te gebruiken, is direct oplosbaar en is ideaal voor het kweken op steenwol. CANNA Hydro Vega legt de basis voor een sterke, gezonde plant met grote vitale scheuten. Omdat CANNA Hydro Vega veel direct opneembare stikstofverbindingen bevat, evenals hoogwaardige EDDHA ijzerchelaten en sporenelementen, is een volledige opname van voedingsstoffen en een gelijkmatige waterverdeling vanaf het begin verzekerd.

Voordelen van CANNA Hydro Vega

 • CANNA Hydro Vega bevordert een gezonde en krachtige groei, wat essentieel is voor de vorming van zijscheuten en een weelderige wortelontwikkeling.
 • CANNA Hydro Vega kan worden gebruikt op alle inerte substraten.
 • Een perfecte opname van de voedingsstoffen in het water is vanaf het begin verzekerd, omdat Hydro Vega rijk is aan direct beschikbare stikstofcomponenten en hoogwaardige ijzerchelaten en sporenelementen bevat.

Aanwijzingen voor gebruik

 1. Schud de fles goed voor gebruik
 2. Vul het voedingswaterreservoir met water
 3. Voeg Hydro Vega toe aan het voedingswaterreservoir in een verhouding van 1:250 (40 ml A en 40 ml B per 10 liter water). Voeg Hydro Flores A toe aan het voedingswaterreservoir, meng goed en voeg dan Hydro Flores B toe. Meng vervolgens weer goed en laat het mengsel een paar uur rusten.
 4. De EC van Hydro Vega meststof opgelost in (kraan)water varieert tussen 1,5 - 2,4 mS (= EC van de oplossing plus EC van het water).
 5. Aanbevolen pH-waarde: 5,2 - 6,2
 6. Geef de planten voor intensieve teelt deze voeding 1-3 keer per dag en zorg ervoor dat de uitloop tussen 10% en 20% is of spoel elke 1-2 weken met water. In de regel betekent dit 3-5 liter voedingsoplossing per m² per dag.

Belangrijke opmerking

Meng de A- en B-componenten NOOIT onverdund door elkaar. Hierdoor ontstaan onoplosbare verbindingen die niet door de plant kunnen worden opgenomen. Bewaar de meststof beschermd tegen vorst op een donkere, veilige plek. (UV-licht kan de ijzerchelaten in de voedingsoplossing afbreken).

Verkrijgbaar in

 • CANNA Hydro Vega A+B 1 L per stuk
 • CANNA Hydro Vega A+B 5 L per stuk
 • CANNA Hydro Vega A+B 10 L per stuk

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...