Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
  1. /
  2. Producten van BIOTabs

BIOTabs

De organische "planten en bloeien methode" van BioTabs legt op een zeer diverse en unieke combinatie van waardevolle humus, nuttige micro-organismen en symbiotische fungi. Het stelt een rijke oogst met uitstekende textuur, meest heerlijke zoetheid en in het bijzonder uitgesproken.

BioTabs.eu BV is gespecialiseerd in de isolatie en het behoud van nuttige bacteriën en schimmels in bewezen en nauwkeurige wijze zodat hun effectiviteit wordt gehandhaafd. BioTabs zijn erin geslaagd pure mycorrhiza sporen groeien en kan uitdrogen tijdens de kieming. De bacteriën en schimmels leven. Ze worden geplaatst in een rusttoestand. Zodra de bacteriën in contact komen met water ze wakker worden en beginnen te vermenigvuldigen.

BioTabs.eu BV is een innovatief Nederlands onderzoek bedrijf en producent van organische meststoffen en Bodenverbessserungsmitteln.
BioTabs.eu BV is groeier met meer dan 30 jaar ervaring in de teelt. 5 jaar geleden begonnen ze aan de biologische teelt te testen, dit was een keerpunt voor het bedrijf. De resultaten waren verbluffend. Na een overvloedige oogst herkenden ze de geur en smaak van de plant hard terug.
Geur en smaak waren rijker en intenser dan voorheen. Dat was het begin van hun zoektocht naar de ultieme biologische landbouw methode.

Voordelen:
- Biologische landbouw
- Natuurlijke smaak
- Geen pH- en geleidbaarheidsmeting vereist
- Exclusief gebruik van leidingwater
- Aarde die gebruikt werd kan weer hergebruikt worden
Loading ...