Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Atami

Atami B'Cuzz Bloeistimulator 500ml, 1L, 5L

Artikelnummer: Bcuzz_Bloom

 • langere en intensere bloeifase
 • dikke en compacte bloemen en vruchten
 • aangename geur en smaak
Selectie
vanaf 22,27 €
22,27 € per l
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Atami B'Cuzz Bloeistimulator is, zoals de naam al doet vermoeden, een 100% plantaardige bloeifase stimulator, speciaal samengesteld voor de teelt in aarde of kokos. Het zorgt voor een explosieve bloemproductie en grotere, compacte bloemen. Ook verhoogt B'Cuzz Bloeistimulator het suikergehalte in bloemen en vruchten. Dit zorgt voor een betere smaak van het eindproduct, met een rijker terpenenprofiel.

Atami liet enkele decennia geleden het kwekerswereldje in Nederland en Europa op haar grondvesten schudden. Voor de introductie van B'Cuzz Bloeistimulator waren er alleen PK-Boosters om de productie en opbrengst van bloeiende en vruchtdragende producten te verbeteren. Meer PK's toevoegen kon nogal eens problemen opleveren met te hoge Ec-waardes en overvoedingsverschijnselen. En toen was er ineens het concept van een stimulator om de opbrengst te verhogen. Atami heeft met de introductie van hun Bloeistimulator een innovatieve revolutie in het concept van binnen- en buitenkweek op substraten (en zelfs op hydro) veroorzaakt waarvan je de sporen vandaag de dag in het assortiment van elke zichzelf respecterende plantenvoeding producent terug kunt vinden. Want de weg naar een succesvolle en gulle oogst bereik je niet enkel en alleen met het volproppen van je planten met meststoffen, maar vooral ook met het stimuleren van de natuurlijke ontwikkeling van de plant zelf. Overtuig jezelf van een product dat al een slordige dertig jaar vaste prik is bij grote en kleine thuiskwekers op zoek naar een kwalitatieve en kwantitatieve opbrengst.

Toepassing:
Gebruik Bloeistimulator bij elke waterbeurt tijdens de bloeifase. Werkt zelfs nog indrukwekkender in combinatie met B'Cuzz Booster.

Dosering (1:1000): 0.5 tot 1ml per liter.

Verkrijgbaar in:

 • Atami B'Cuzz Bloeistimulator 500ml
 • Atami B'Cuzz Bloeistimulator 1L
 • Atami B'Cuzz Bloeistimulator 5L

Overige
B'cuzz Bloom Stimulator
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...