1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Plantenvoeding set - CANNA Hydro Starterset

Artikel: 17836

83,28 € 78,19 €
U bespaart 5,09 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Canna Hydro Starterset voor hard water - De beste plantenvoeding voor hydro kwekers

Deze op elkaar afgestemde Hydro plantenvoeding set van CANNA is de ideale introductie voor de ambitieuze thuisteler met een hydro systeem in de wonderlijke wereld van CANNA-producten. De unieke samenstelling van deze serie zorgt voor een evenwichtige voorziening van de plant met precies de voedingsstoffen die ze in elke fase van haar leven nodig heeft. Een perfecte startset voor het kweken op hydro- en steenwol kweeksytemen. En een extra voordeeltje: we geven je een gunstige setprijs! Je bent dus goedkoper uit in vergelijking tot de individuele aanschaf van elk product. Graag gedaan!

Canna Hydro
CANNA Hydro is de beste plantenvoeding voor de thuisteelt op water, aeroponics of een intert kweekmedium zoals steenwol en Mapito. Dergelijke systemen werken met het "Run-to-waste" principe: het voedingswater wordt door het systeem gestuurd en overvloedig water wordt niet gerecicleerd maar afgevoerd. In dergelijke "open" hydrosystemen komt CANNA Hydro het beste tot zijn recht.

Voordelen CANNA Hydro
  • Met CANNA Hydro kweek je planten met doelgerichte nauwkeurigheid. Je bent heer en meester over de hoeveelheid voeding die je planten krijgen, en exact op het juiste moment. Dit betekent wel dat je meer kennis en ervaring nodig hebt in vergelijking met bijvoorbeeld het kweken op aarde, en de foutmarge een stuk kleiner is. Maar daar staan wel flink hogere opbrengsten tegenover vanwege de zeer efficiŽnte opname van minerale voeding. Een plant op hydro kan vaak veel hogere voedingswaardes opnemen zonder overvoedingsverschijnselen, en genereert daardoor een hogere opbrengst.
  • In CANNA Hydro voedingswater zit alleen dat wat de plant nodig heeft en onmiddelijk op kan nemen, het bevat geen onnodige ballaststoffen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op de kwaliteit van het voedingswater of kweekmedium.
  • CANNA Hydro is verkrijgbaar in een hard- en zacht water versie. Het is van groot belang om op de hoogte te zijn van de waterkwaliteit die je wilt gaan gebruiken, want je past je plantenvoeding en doseringen aan op de hardheid van je water. Deze hardheid bepaald namelijk de beschikbaarheid en opname van voedingsstoffen. Zo bevat hard water bijvoorbeeld meer Calcium (Ca) en Magnesium (Mg) dan zacht water en is er meer pH correctie nodig om volledige opname van marco- en micro elementen te garanderen. Controleer daarom altijd voor je aankoop wat voor water er uit je kraan komt.
De CANNA Hydro Starterset bevat:
  • 1x CANNA Hydro Vega A+B - set van 2x 1000ml
  • 1x CANNA Hydro Flores A+B - set van 2x 1000ml
  • 1x CANNA Rhizotonic 250ml
  • 1x CANNA Cannazym 500ml
  • 1x CANNA Cannaboost 250ml
  • 1x Doseerpipet van 0.5ml tot 3ml
  • 1x CANNA kweekschema
CANNA Hydro Vega A+B CANNA Hydro Vega zorgt voor een sterke plant met grote vitale scheuten en weelderige wortelontwikkeling. Hydro Vega legt de basis voor een gezonde, sterke plant, klaar voor een krachtige bloei. Een volledige opname van voedingsstoffen en water is gegarandeerd vanaf het begin van de teelt, omdat CANNA Hydro Vega rijk is aan direct opneembare stikstofverbindingen en sporenelementen.

CANNA Hydro Flores A+B In de bloeifase ben je vanzelfsprekend op zoek naar uitbundinge bloemclusters en een verhoogd terpenenprofiel. Dit doel bereik je met twee vingers in je neus met CANNA Hydro Flores. CANNA Hydro Flores bevat de juiste hoeveelheden fosfor en kalium, en is rijk aan sporenelementen, die aanwezig zijn in een vorm die onmiddellijk kan worden opgenomen, wat een uitbundige bloei garandeert.

Even tussendoor: Waarom een A & B voeding? CANNA Aqua Vega en Flores bestaan uit twee delen, deel A en deel B. CANNA scheidt deze delen met een reden. Het kan namelijk zijn dat wanneer sommige van de elementen in deel A en B puur bij elkaar worden gevoegd, ze samenklonteren. De plant kan dit vervolgens niet absorberen, en het kan ervoor zorgen dat je drippers en leidingen gaan verstoppen. Voeg daarom eerst het A-component en vervolgens het B-component toe aan het voedingswater, meng de twee componenten dus nooit puur met elkaar.

CANNA Rhizotonic
Als je op zoek bent naar een gezond en overdadig wortelstelsel, dan is CANNA Rhizotonic de juiste keuze. Het is een stimulator voor de groeifase van je plantjes en volledig natuurlijk. Het bevat meer dan 60 microbiologische stoffen, zoals sporenelementen en vitamines (B1 & B2) die aanmaak van planthormonen en wortelgroei stimuleren waardoor de plant mooie, sterke witte wortels krijgt. Zo kan de plant zich goed ontwikkelen en is ze minder vatbaar voor ziektes. Dit is vooral belangrijk tijdens de eerste weken van het leven van een plant, aangezien jonge planten het meest kwetsbaar zijn.

CANNA Cannazym
Cannazym is een hoogwaardig enzymproduct dat helpt bij het afbreken van wortelresten en deze om te zetten in gunstige voedingsstoffen. Het voorkomt infecties door rotting en schimmels, en geef je het substraat een betere lucht-water verhouding. Wortels sterven voortdurend af in een natuurlijk proces van vernieuwing. Enzymen zetten het dode plantmateriaal snel om in mineralen en suikers. Hiervan profiteren nuttige bacteriŽn, die helpen met het verwerken en opnamen van voedingsstoffen. Met Cannazym weet je zeker dat je het huishouden in je hydro systeem helemaal op orde hebt, en dat er geen kruimel aan voeding verloren gaat.

CANNA Cannaboost
Zoals een product als Cannazym ervoor zorgt dat dood organisch materiaal omgezet wordt in voeding, zo zorgt Cannaboost ervoor dat alle beschikbare voeding sneller door de plant wordt opgenomen. In plaats van simpelweg meer voeding toe te voegen, verhoogt Cannaboost het metabolisme van de planten. De plant verwerkt voeding sneller, en vraagt dus eerder om nieuwe voeding. Dus je kan je wel voorstellen wat voor effect dat op je bloeiende planten heeft: zwaardere bloemen en vruchten oftewel een hogere opbrengst. Niet alleen het metabolisme wordt verhoogt, ook de fotosynthesesnelheid verloopt een stuk efficiŽnter, met een verhoogde suikerproductie als gevolg. Cannaboost is een onmisbaar onderdeel in je zoektocht naar de beste opbrengst van onberispelijke kwaliteit.

Tip:
Via de website van CANNA heb je toegang tot hun Grow Guide, die je de mogelijkheid biedt om een persoonlijk kweekschema samen te stellen, gebaseerd op de hardheid van je water en de producten die je tot je beschikking hebt. Als je zeker wilt zijn dat je de producten uit de CANNA Hydro plantenvoeding set op de meest optimale manier inzet, dan moet je de Grow Guide zeker eens proberen.

Handige accessoires:


Producent: Canna
Voeding: mineraal
Medium: Hydro
Gewicht: 6,15 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Dit artikel bestaat uit
Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...