1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

CANNA CANNACURE Spray 750 ml

Artikel: 11307

  • Bestrijdt en voorkomt ongedierte en ziekten
  • Niet vervuilend en niet giftig
  • Geen invloed op smaak
  • Bevordert de groei
Grootte
13,17 €
17,56 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

CANNACURE houdt de verspreiding tegen van plagen als spint, bladluis, wolluis, witte vlieg en de schimmel meeldauw. Dit additief werkt gifvrij: verneveld over de bladeren laat het een kleverig laagje achter.

Milieuvriendelijk en gifvrij
Geen bestrijdingsmiddel, geen gif: CANNACURE is de milieuvriendelijke beschermer. Je spuit het additief in verdunde vorm over de bladeren om zo een kleverig laagje aan te brengen. Plagen als spintmijt, bladluis, wolluis en witte vlieg blijven hieraan vastplakken. Ze kunnen daardoor niet op zoek naar voedsel en zullen snel sterven. Met CANNACURE houd je ook de verspreiding van de schimmel; meeldauw tegen.

Voorkomen en verdrijven
Bij preventief gebruik is één keer in de week spuiten voldoende. Om plagen te stoppen spuit je elke drie dagen. Ook de verspreiding van de schimmelziekte meeldauw kun je op deze manier een halt toe roepen. Het is belangrijk om de bladeren aan de onder- en bovenkant te bespuiten. Je kunt CANNACURE vanaf het begin van de groei tot aan de oogst gebruiken - het is immers gifvrij.

Gezondere vruchten en bloemen
CANNACURE bevat voedingsstoffen die de weerstand verbeteren. Je plant neemt deze stoffen via de bladeren op. Tegelijk houdt CANNACURE de bladeren gezond, schoon en glanzend. Dit verbetert de fotosynthese, waardoor je plant meer energie heeft om vruchten en bloemen aan te maken.

Kweken met CANNACURE?
CANNACURE is te koop bij tuinspeciaalzaken in heel Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt.
Dit additief kan bij elk teeltsysteem en in combinatie met alle CANNA plantenvoeding gebruikt worden.

Gebruiksaanwijzing
- Dosering: 330 ml op 1 liter water Spray minimaal 1 keer per week tot aan de oogst
- Gebruik een fijne sprayer om de effectiviteit te vergroten
- Niet meer voeding klaarmaken dan in 10 dagen verbruikt wordt
- Niet gebruiken samen met producten die waterstofperoxide bevatten
- Niet mengen met andere stoffen dan water
- CANNACURE is te gebruiken samen met andere voedingsmiddelen

Overige aanwijzingen
- Voor gebruik de fles goed schudden
- Gesloten en op een donkere, vorstvrije plaats bewaren
- Buiten bereik van kinderen houden

Is CANNACURE een bestrijdingsmiddel?
Nee, CANNACURE is geen bestrijdingsmiddel. Chemische bestrijdingsmiddelen schaden je oogst. Met CANNACURE is er geen verlies van oogst. CANNACURE gaat op een natuurlijke manier plagen en meeldauw tegen. Daarnaast werkt CANNACURE ook preventief tegen plagen en meeldauw op een onaangetaste plant.

Hoe gaat CANNACURE plagen tegen?
Door CANNACURE te spuiten breng je een kleverige laag aan op je plant, die het voor plagen en meeldauw onmogelijk maakt om te overleven. De laag laat de plant echter wel ademen zodat de plant zelf niets tekort komt.

Wordt mijn plant niet vies door de kleverige laag?
De kleverige laag werkt op het moment van spuiten. Plagen op het blad blijven op dat moment vastzitten. De laag droogt dan op en beschermt de plant. Als de laag is opgedroogd zal er geen vuil meer aan blijven plakken.

Welke plagen gaat CANNACURE tegen?
CANNACURE werkt tegen de volgende plagen: spint, bladluis, wolluis en witte vlieg. Daarnaast werkt het ook tegen meeldauw.

Kan CANNACURE nog meer dan het tegengaan van plagen en meeldauw?
Jazeker. Naast het beheersen en voorkomen van plagen is CANNACURE ook een bladvoeding. CANNACURE houdt uw plant gezond, glanzend en schoon, waardoor een optimale fotosynthese kan plaatsvinden. Omdat de plant geen last heeft van plagen en meeldauw kan hij alle energie richten op de groei en bloei.

Wanneer kan ik CANNACURE gebruiken?
CANNACURE kan vanaf het begin van de groeifase tot aan de oogst gebruikt worden. Als je nog geen last hebt van plagen en CANNACURE preventief gebruikt dien je je plant wekelijks te bespuiten. Als je wel last hebt van plagen moet je de plant om de drie dagen bespuiten. Als de plagen weg zijn ga je over op wekelijks bespuiten.

Kan ik CANNACURE gebruiken naast mijn andere voeding?
CANNACURE kan tijdens de gehele groei- en bloeifase naast de normale voeding gebruikt worden. Pas op: CANNACURE is geen vervanger van je normale voeding!

Kan ik CANNACURE toevoegen aan het voedingsvat?
Nee, CANNACURE werkt alleen als het op de bladeren wordt gespoten. Opname door de plant via de watergift zal geen enkel effect hebben op de plagen.

Is CANNACURE schadelijk voor het milieu?
Nee, CANNACURE is niet schadelijk voor het milieu! CANNACURE is biologisch afbreekbaar en kan gebruikt worden op zowel eetbare gewassen als siergewassen.

Producent: Canna
Additieven: Enzymen
Voeding: organisch
Fase: Groei
Grootte: 750 ml
Gewicht: 0,81 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...