Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica Pro Organic Bloom (GO Thrive) volledige meststof 1L, 5L

Artikelnummer: 18067

 • Volledige meststof voor de bloei
 • Hooggeconcentreerd 100% biologisch
 • Geschikt voor Hydro, Coco, Aarde, Bioponics
Selectie
vanaf 15,15 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Pro Organic

Terra Aquatica Pro Organic Bloom - Sterk geconcentreerde, 100% organische 1-component meststof

Met een achtergrond van ervaring die teruggaat tot 2004, wordt Pro Organic al vele jaren gebruikt in de commerciële teelt voor vele jaren. Pro Organic is een praktische en zeer efficiënte oplossing voor zowel amateurtuiniers als professionals, om planten op biologische wijze te voeden.

De eerste en enige gecertificeerde organische meststof op basis van volwaardige voeding voor elk substraat.

Pro Organic producten Terra Aquatica zijn geformuleerd om te voldoen aan de behoefte aan voedingsstoffen van de plant in alle stadia van ontwikkeling, waaronder. groei, bloei, vruchtvorming. De formules, die zijn geformuleerd volgens ecologische principes zijn milieuvriendelijk en voorzien planten van een evenwichtige, efficiënte voeding. Pro Organic voedt de microben, die in symbiose leven met je planten en actief helpen het wortelmilieu te verbeteren. Dit levert de voeding die nodig is voor een gezonde groei en weelderige bloei/vruchtvorming, en creëert een omgeving gecreëerd.

Terra Aquatica Pro Organic (GO Thrive) is geschikt voor alle soorten planten en doet wonderen als een "whole food" meststof die alleen wordt gebruikt. Hiermee wordt een meststof bedoeld die in bijna elke waterkwaliteit een overvloedige oogst oplevert, zelfs zonder toevoegingen. Bij het kweken in zacht water of kokosvezel kan extra calcium/magnesium nodig zijn, dus het is aan te bevelen het Terra Aquatica Calcium Magnesium Supplement.

Terra Aquatica Pro Organic is goed oplosbaar en geschikt voor zowel automatische als druppelirrigatiesystemen en voor bewatering met de hand en is de enige meststof die gecertificeerd is voor bioponics (bio-hydroponics met vrij zwevende wortels en retourstroom) gecertificeerde meststof.

Voor nog betere prestaties en nog meer flexibiliteit bij het optimaliseren van de prestaties, omvat de G.O.-reeks ook Een reeks bio-additieven. Nuttige micro-organismen die je nodig hebt om ook zonder goede grond biologisch te kunnen groeien. biologische teelt, zelfs zonder goede grond.

Toepassing Pro Organische Meststof:

Pro Organic (GO Thrive) is sterk geconcentreerd: Voor aarde of hydrocultuur is 2 ml per liter water voldoende.
 • Ruik de flessen flink voor gebruik. Voeg de componenten één voor één toe aan het water, roer goed, en spoel de maatbeker na elk gebruik af.
 • Let op: Pro Organic is, net als alle andere biologische meststoffen, pas beschikbaar voor planten na afbraak door microben. Om de daarvoor vereiste kolonies te kunnen opbouwen, moet in de tank zowel aan de uitstroomzijde als aan de retourzijde een biofilter aanwezig zijn. aanwezig zijn, die de klok rond in werking moet zijn, vooral in het jonge stadium van de planten.
 • Biofilters zijn verkrijgbaar bij plaatselijke speciaalzaken. U kunt ze ook zelf maken door een plastic traliepot (3 - 5 l), voor 60% gevuld met geëxpandeerde klei en voor 40% met kokosvezels, die boven de tank wordt gehangen en waar voortdurend water doorheen stroomt. water dat er doorheen stroomt. In een GrowStream systeem kunt u het zelfgemaakte filter onder de retourleiding installeren. Nuttige micro-organismen hebben veel zuurstof nodig om snel te groeien. Dompel de biofilter daarom niet onder in de tank.
Geschikt voor:
 • Alle planten en de meeste substraten, hydroponics, bioponics en buitentuinen.
 • Terra Aquatica Trikologic of Trikologic S: Biologische teelt werkt alleen als er voldoende nuttige micro-organismen zijn, om de planten naar behoefte te voeden, te beschermen en anderszins te ondersteunen.
Pro Organic Bloom verkrijgbaar in:
 • Terra Aquatica Pro Organic Bloom (GO Thrive) volledige meststof 1L
 • Terra Aquatica Pro Organic Bloom (GO Thrive) volledige meststof 5L

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...