1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Ongediertebestrijding

Bedreigt er een besmetting van ongedierte, dan kan dit leiden tot mislukte oogst of het overlijden van de getroffen planten. In ons assortiment is er iets geschikt voor ongediertebestrijding in de fokkerij kamers en buiten. Afhankelijk van de aard van de bestaande plagen zijn diverse materialen en procedures voor de selectie van succesvolle ongediertebestrijding nodig. Om de bescherming en verzorging van het fruit, groenten of bloementeelt te ondersteunen.

Voor een juiste diagnose en de daaropvolgende controle van besmette laat de microscoop met actieve verlichting is. Ongedierte geÔdentificeerd verschillende methoden beschikbaar, die variŽren afhankelijk van de soort plaag. Met de vangplaten in verschillende kleuren op een zachte manier luizen kan worden verwijderd, ga direct naar de fabriek of in de bodem zonder chemicaliŽn. Moet het gebruik van opgeloste of vaste stoffen voor ongediertebestrijding noodzakelijk zijn, hebben we zowel puur biologische en kunstmatige stoffen in ons aanbod.

Door Celaflor naturen van bladluizen in de spray fles vecht je met behulp van de natuurlijke werkzame stof koolzaadolie milieuvriendelijke bladluizen, schildluizen, spint en andere plagen. Er zijn insecticiden die ingrediŽnten zoals kalium- zeep of acetamiprid bevatten. Deze worden over het normale geval sier- en potplanten, maar kan ook worden toegepast in tuinbouw. Onder onze verschillende producten te vinden van de juiste stoffen en agenten om geen ongedierte Heer.
Loading ...