Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

Blauwe Vangstrips Tegen Trips 20 Stuks - 10 x 25cm

Artikelnummer: 11056

13,95 €
0,70 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 05.10.2023 - 09.10.2023
Beschrijving
Blauwe vangstrips met geperforeerde randen aan beide zijden voor bevestiging aan takken, draden, kabels met wasknijpers of andere methodes. De vangstrips kunnen een keer gedeeld worden door te breken, zodat je dan 40 strips van het formaat 12,5 x 10cm tot je beschikking hebt.

Preventieve bescherming tegen: Varenrouwmuggen, trips, witte vlieg, mineervliegen en bladluizen

De vangstrips trekken vliegend ongedierte aan dankzij de special blauwe kleur. Ze zijn gecoat met een insecticide-vrije lijm die niet uitdroogt en niet druipt, zelfs niet bij hoge temperaturen. Hang de strips in je growbox, kas, tuin, serre of vensterbank. Vooral trips komen op de blauwe kleur af en blijven vervolgens aan de lijm plakken. Di product is ook bedoeld om in de gaten te houden welke vliegende beestjes zich in je kweekomgeving bevinden, en in welke hoeveelheden. Dat maakt het je mogelijk om al in een vroeg stadium gewaarschuwd te worden tegen een zich mogelijke aandienende plaag!.

Toepassing:
Tijdens gebruik is het noodzakelijk om altijd dezelfde grootte en kleur vangstrips te gebruiken zodat je een duidelijk overzicht hebt van de soort en hoeveelheid beestjes in je kweekruimte. De maten 10 x 12,5cm en 5 x 12,5cm zijn beproefd en getest.

Ter controle op -of ter preventie van- ongewenste beestjes adviseren we het gebruik van kleinere vangstrips in plaats van grotere, aangezien er dan verhoudingsgewijs meer randoppervlak is. Voor vroegtijdige opsporing is één vangstrip van 5 x 12,5cm per 20m² voldoende. Ter controle is één vangstrip per 5m² voldoende.

Haal de lijmplaten uit de verpakking. Indien van toepassing is het mogelijk om twee vangstrips met de ongelijmde zijde aan elkaar te plakken met lijm zodat je een tweezijdig plakkende vangstrip hebt. Vouw de afzonderlijke vangstrips langs de perforatie tot de gewenste grootte en nummer ze met een watervaste stift. In hoog groeiende gewassen zoals moet de vangstrip zo dicht mogelijk boven de kop van de plant hangen. Denk erom dat je de hoogte van de vangstrip mee veranderd zodra de platen groeien. Bij laagblijvende gewassen kan de vangstrip van 5 tot 10cm, tot maximaal 30cm boven het gewas hangen.

Tips:
Controleer de vangstrips tenminste één keer per week op toename of afname van ongedierte. Bij zware aantasting van ongedierte is het raadzaam de vangstrips regelmatig te vervangen en eventueel extra actie te ondernemen om de hoeveelheid ongedierte terug te dringen. Een vangstrip biedt geen complete oplossing tegen ongedierte maar is eerder bedoeld als een controle- en preventieproduct. Bij ernstige besmetting van ongedierte raden we het gebruik van nuttige insecten of natuurlijke vijanden van het ongedierte aan.


  • Artikelgewicht: 0,18 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...