1
Gratis verzending van 99Ä 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en discrete levering + 2700 producten

Advanced Nutrients Starter Kit

Artikel: 18275

90,39 €

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Advanced Nutrients Meststof Starter Kit - perfect om mee te beginnen

Starter Kit bevat:

  • 1x Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A & B 500 ml
  • 1x Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Bloom A & B 500 ml
  • 1x Advanced Nutrients Bud Candy 250 ml
  • 1x Advanced Nutrients Big Bud 250 ml
  • 1x Advanced Nutrients Voodoo Juice 250 ml
  • 1x Advanced Nutrients Overdrive 250 ml
  • 1x Advanced Nutrients B-52 250 ml

Om u op weg te helpen in de wereld van Advanced Nutrients, zitten er ook enkele gratis gadgets bij, zoals een vergrootglas, handschoenen en een maatbeker. Dus zelfs absolute beginners kunnen met de Starter Kit overtuigende resultaten bereiken. Een gemakkelijk te begrijpen bemestingstabel voor het doseren van de meststoffen is eveneens bijgevoegd.

Om in de voedingsbehoeften van uw plant tijdens de groeifase te voorzien, worden Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Grow A en B gebruikt. Tijdens de bloeifase worden Advanced Nutrients pH Perfect Sensi Bloom A en B gebruikt. Dankzij de pH Perfect-technologie regelen de meststoffen de pH-waarde van de voedingsoplossing automatisch op de ideale waarde.

Om het genetisch potentieel van uw planten volledig te benutten, bevat de Advanced Nutrients Starter Kit de belangrijkste Advanced Nutrients additieven. Advanced Nutrients Voodoo Juice bevat rhizobacteriŽn die een explosieve wortelgroei stimuleren. Om het metabolisme van uw planten te stimuleren, wordt Advanced Nutrients B-52 gebruikt. B-52 bevat verschillende B-vitaminen die uw planten beter bestand maken tegen ongedierte en het immuunsysteem versterken.

Gedurende de hele bloeifase van uw planten wordt Advanced Nutrients Bud Candy gebruikt. Bud Candy is een 100% biologische bloeibooster die koolhydraten, aminozuren en vitaminen bevat. Dit verbetert de geur, smaak en opbrengst van de vruchten en bloemen. Tijdens de 2e tot de 4e week van de bloei wordt ook Advanced Nutrients Big Bud gebruikt. Big Bud is een zeer bekende bloeibooster die de productie van aromatische stoffen, terpenen en essentiŽle oliŽn stimuleert.

In de laatste twee weken van de bloeifase wordt ook Advanced Nutrients Overdrive gebruikt. Door Overdrive te gebruiken, zullen uw planten zelfs in de laatste dagen voor de oogst geen energie verliezen en al hun energie gebruiken om grote, aromatische vruchten en bloemen te produceren.

Voor het beste resultaat raden wij ook aan Advanced Nutrients Flawless Finish te gebruiken. Flawless Finish helpt om verontreinigende stoffen en meststofresten uit de planten te spoelen vůůr de oogst.


Producent: Advanced Nutrients
Gewicht: 8,93 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...