Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Producten van SANlight

SANlight

SANlight - gemaakt in Oostenrijk. Wereldwijd aannemelijk.

De firma SANlight uit Oostenrijk produceert innovatieve en hoogwaardige LED-verlichtingsarmaturen voor de professionele binnenteelt van planten. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wattages en worden getest, geoptimaliseerd en ook zelf geproduceerd in het eigen teeltlaboratorium. Door de jarenlange knowhow en het afzien van uitbesteding van de productie kan SANlight de hoogste kwaliteit van zijn installatielampen zonder extra kosten garanderen.

Een productportfolio vol met hoogtepunten

Het SANlight-assortiment plantlampen voldoet aan de behoeften van kweekprojecten van alle groottes. Dankzij het feit dat het ontwerp van de Q-serie bijvoorbeeld modulair is, kunnen de lampen eenvoudig worden aangepast en uitgebreid als het te verlichten oppervlak wordt vergroot. Sanlight lampen worden gekenmerkt door een lange levensduur en een zeer efficiënte technologie. De wijd verspreide plantenverlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting bij lage temperaturen. Het klimaat in de kweektent wordt dus niet onnodig beïnvloed door de lamp. Ook de LED's zelf worden in continubedrijf niet onnodig warm, omdat ze direct door een systeem worden gekoeld en constant onder 70° worden gehouden. Naast hun lage warmte, onderscheiden LED-lampen zich ook door hun lange levensduur.

Inrichtingen voor om het even welk doel van oppervlaktemontage

De SANlight LED-module M30 is zeer veelzijdig inzetbaar. Het LED-paneel kan worden gebruikt als extra verlichting of voor kleinere Homegrow-zones ook als hoofdverlichting. De module M30 is uiterst energiezuinig en met een groot bereik van 400nm tot 730nm zijn uw installaties altijd in het juiste licht. De SANlight S2W en S4W modellen zijn ook geschikt voor het verlichten van lichtgevoelige planten in de vegetatieve en generatieve fase. Zelfs sier- en nuttige planten kunnen met de SANlight-lampen worden gekweekt. De S2W lamp is uitgerust met dezelfde eigenschappen als de S4W en is de juiste keuze voor kleinere teeltoppervlakken. De tweede generatie van de Q-Serie wordt gekenmerkt door een hoge efficiëntie en het modulaire ontwerp. Elke module van de Q-serie kan ook worden opgewaardeerd en kan zo op een kosteneffectieve en middelenbesparende manier worden opgewaardeerd naar de laatste stand van de techniek. Met een opgenomen vermogen van 50 tot 245 Watt kan deze plantenlamp zowel kleine als grote teeltoppervlakken verlichten.

Als je het licht niet kunt zien, schakel ons dan aan.

Heeft u vragen over SANlight lampen of andere producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Hij zal u ook graag helpen om een passend pakket samen te stellen voor uw geplande Homegrow.
Loading ...