Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Geurbestrijding

ONA Liquid Geurneutralisator 3,27Ltr

Artikelnummer: ONA_Liquid327L

  • Neutraliseert ongewenste geurtjes
  • Samengesteld uit natuurlijke essentiële oliën
  • Verdeling via handsproeier of ONA Misting Dome
Selectie
53,80 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Geschikte accessoires
Beschrijving

Natuurlijk, milieuvriendelijk en onschadelijk in gebruik: Geurneutralisatie van ONA

Het Canadese bedrijf ONA helpt je al sinds 1995 met het bestrijden van ongewenste geurtjes in de huiselijke omgeving en kweekruimte. Dankzij uitgekiende combinaties van essentiële oliën van plantaardige oorsprong in ONA luchtverfrissers worden bijna alle geuren op milieuvriendelijke wijze opgeheven. Eigenlijk worden de ongewenste geurtjes niet gemaskeerd, zoals normale luchtverfrissers dat zouden doen, maar daadwerkelijk geneutraliseerd. Vanwege haar natuurlijke oorsprong hebben ONA geurneutraliserende producten slecht een lichte, onopvallende geur van zichzelf. Tijdens gebruik blijft dan ook alleen deze geur op subtiele wijze in je leef -of kweekomgeving over.

ONA Liquid is één van de geurneutraliserende producten van ONA, speciaal ontwikkeld voor handmatige luchtverfrissing met een handsproeier of een ONA Misting Dome. Alle producten van ONA zijn natuurlijk en onschadelijk voor mens, dier en planten maar rekenen genadeloos af met alle ongewenste geurtjes: De ONA-moleculen in ONA Liquid reageren en deactiveren alle geurmoleculen waarmee ze in contact komen, zodat alleen de aangename aroma's van ONA overblijven.

Toepassingen:
ONA Liquid kan zowel verdund met water als onverdund met een handsproeier of de ONA Misting Dome Verdamper worden gebruikt.

Verkrijgbare aroma's:
  • ONA Liquid Fresh Linen - 3,27Ltr
  • ONA Liquid Fruit Fusion - 3,27Ltr
  • ONA Liquid Polar Crystal - 3,27Ltr
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...