1
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

ONA Block Fresh Linen 170 g

Artikel: 14546

  • organische, ecologische geur neutralisator
Odeur
11,68 €
68,72 € per 1

incl.†btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Het Canadese bedrijf ONA sinds 1995 is de productie van hoogwaardige geurneutralisator. Het bedrijf is gespecialiseerd in het neutraliseren van storende geuren en zet haar jarenlange ervaring gericht op een professionele desodorisatie. Door uitgekiende combinaties van etherische oliŽn van plantaardige Origin neutraliseren Ona luchtverfrisser bijna alle geuren en zijn milieuvriendelijk. Hier zijn de geuren niet alleen bedekt maar echt geneutraliseerd. De Ona-geurneutralisator zelf hebben hier slechts een zeer lichte en onopvallende geur en elimineren alle storende geuren volledig. Na gebruik slechts schone en frisse geur blijft.

Toepassing:
De ONA Block Fresh Linnen kan overal permanent worden gebruikt. Het plaatst het zich in een dubbelwandige plastic potje 170 gram blok alleen daar, wanneer geuren eenvoudig en onopvallend geneutraliseerd, bijvoorbeeld in sporttassen, auto's en toiletten. Na verwijdering van het deksel geneutraliseerde Ona van luchtverfrissers voor ongeveer vier weken alle geuren. Als een lager vermogen is gewenst, geboorde gaten variŽrend in het deksel ook. Dit verhoogt de levensduur van de Ona-Geruchsneutralisierers.

Details:
Geur: Fresh Linen
Inhoud 170 gr.

Producent: ONA
Gewicht: 0,18 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...