Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Klimaat
 3. /
 4. Geurbestrijding

ONA Block Dispenser

Artikelnummer: 17723

 • Speciaal voor ONA Block geurneutralisatie
 • Verstuift automatisch
 • 24 uur, dag, nacht -of intervalmodus
25,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 08.05.2024 - 15.05.2024
Geschikte accessoires
Beschrijving

ONA Block Dispenser: Automatische geurneutralisatie tegen ongewenste geurtjes

De Block Dispenser van ONA is een geweldig hulpmiddel bij het neutraliseren van ongewenste geuren in de huiselijke omgeving en kweekruimte. Je kunt de dispenser instellen op verschillende ventilatieniveau ‘s en zo dag en nacht onaangename geuren verwijderen of neutraliseren. Bovendien kan -indien gewenst- de dispenser ingesteld worden om het verschil tussen dag en nacht te herkennen en 's nachts de output aan te passen naar gelang behoefte. De automatische ONA Block Dispenser is speciaal ontworpen voor gebruik met een ONA Block.

Verwijder de verpakking van een ONA Block voor ingebruikname en plaats deze in de dispenser. Die garandeert de verspreiding van de werkzame stoffen voor geurbestrijding uit een ONA Block over de gehele ruimte.

De ONA Block Dispenser heeft meerdere instelmogelijkheden: Continue, dag -en nachtinstelling of intervalmodus. In de intervalmodus heb je de keuze tussen 2/2 -of 5/15 minuten. De dispenser wordt gevoed door twee AA-batterijen, die niet bij de levering zijn inbegrepen.

 • Producent:
  ONA
 • Artikelgewicht: 0,42 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...