CANNA Spoorelementen 1 L

 • Onze prijs: 11,50 €
 • Basisprijs: 11,50 € per l
 • incl. 19% Omzetbelasting, Plus Verzending
Wordt geladen ...

 • Artikelnr.: 11059
 • Artikelgewicht: 1,12 kg
 • Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

CANNA Spoorelementen 1 L

CANNA Trace Mix bestaat uit een mix van sporenelementen zoals zink, koper, molybdeen, borium en mangaan. Deze stoffen zijn onontbeerlijk voor de plant, ze worden gebruikt voor enzymsystemen en beďnvloeden zo de ontwikkeling van de plant. Pas op: in een te grote hoeveelheid kunnen deze stoffen gevaarlijk of zelfs toxisch zijn.

Sporenelementen tekort corrigeren?
CANNA mononutriënten gebruik je alleen als medicijn als het écht nodig is en als je weet waar je mee bezig bent. Ze zijn te koop bij tuinspeciaalzaken in heel Nederland. Zoek hier het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Gebruiksaanwijzing
- Deze minerale meststof bevat diverse spoorelementen (0.06% Fe (DTPA&ADDHA), 0.07% Mo, 0,06% Cu, 0.6% Mn, 0.3% B en 0.3% Zn).
- Spoorelementen zijn onmisbaar voor de plant.
- Ze worden door diverse enzymsystemen gebruikt en hebben daardoor invloed op microscopische processen en de energiehuishouding, maar ook op de ontwikkeling van de plant.
- Vloeibare spoorelementenmix is mengbaar met de meeste meststoffen, behalve geconcentreerde calcium houdende meststoffen. Vloeibare spoorelementenmix is direct opneembaar voor de plant.

Toepassing
- Te gebruiken bij sporenelementen tekorten.
- Als suppletiemiddel ter stimulatie van de groei en bloei.

Dosering
1-2 ml per 1 liter kraanwater.

Waarschuwing
Een goede meststof bevat alle noodzakelijke elementen in de goede verhouding. Wees voorzichtig met doseren, een overdosering kan de plant schaden!

Beoordelingen (0)

  Gemiddelde artikelbeoordeling:

  (Er zijn geen artikelbeoordelingen)

  Deel andere klanten uw ervaringen mee