1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022
Gratis verzending van 99Ä +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Ä Snelle en betrouwbare levering met DHL

Axiaal Inline Ventilatoren

Filter

voorkomt klimaatcatastrofes in uw kweektent

Axiale fans zijn de meest voorkomende fans en worden onder andere gekenmerkt door stillere geluiden. Bij axiaalventilatoren loopt de luchtstroom parallel aan de rotatie-as en de waaier. Het principe met de toevoerlucht is vergelijkbaar met dat van een vliegtuig. Met een axiaalventilator kunt u uw planten van voldoende toevoerlucht voorzien en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw planten. Profiteer van onze axiaalventilatoren en bespaar geld. Veel hoveniers vergeten steeds weer het aspect van de toevoerlucht. Zonder voldoende zuurstof kunnen de planten zich niet volledig ontwikkelen en in het ergste geval zelfs krimpen. Hier helpt een van onze axiaalventilatoren je verder.

Ze kunnen eenvoudig aan de wand of het plafond worden bevestigd en hoeven niet ingewikkeld te worden aangesloten. Dankzij de hoogwaardige en stabiele behuizingen kunnen de axiaalventilatoren zeer goed presteren en de gewenste ruimte van voldoende toevoerlucht voorzien. Krachtige modellen kunnen ook worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden en helpen om de gewenste warmte- of koude-uitwisseling voor bepaalde plantensoorten te bereiken. Met energiebesparende modellen kunt u niet alleen het milieu helpen, maar ook veel geld besparen. Axiaalventilatoren zijn nuttig in een grote verscheidenheid van industrieŽn en hebben zich gevestigd als een van de beste varianten op de markt.

Axiaalventilatoren zijn geschikt voor de toevoer van lucht uit kleine ruimtes, kweekkast en de Homebox. Kleine axiaalventilatoren mogen nooit worden gebruikt voor de afvoerlucht met een actief koolstoffilter, omdat ze niet de vereiste druk kunnen opbouwen en een stankoverlast kunnen veroorzaken.
Loading ...