Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Klimaat
  3. /
  4. Ventilatoren
  5. /
  6. Axiaal Inline Ventilatoren

Axiaal Inline Ventilatoren

voorkomt klimaatcatastrofes in uw kweektent

Axiale fans zijn de meest voorkomende fans en worden onder andere gekenmerkt door stillere geluiden. Bij axiaalventilatoren loopt de luchtstroom parallel aan de rotatie-as en de waaier. Het principe met de toevoerlucht is vergelijkbaar met dat van een vliegtuig. Met een axiaalventilator kunt u uw planten van voldoende toevoerlucht voorzien en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw planten. Profiteer van onze axiaalventilatoren en bespaar geld. Veel hoveniers vergeten steeds weer het aspect van de toevoerlucht. Zonder voldoende zuurstof kunnen de planten zich niet volledig ontwikkelen en in het ergste geval zelfs krimpen. Hier helpt een van onze axiaalventilatoren je verder.

Ze kunnen eenvoudig aan de wand of het plafond worden bevestigd en hoeven niet ingewikkeld te worden aangesloten. Dankzij de hoogwaardige en stabiele behuizingen kunnen de axiaalventilatoren zeer goed presteren en de gewenste ruimte van voldoende toevoerlucht voorzien. Krachtige modellen kunnen ook worden gebruikt voor commerciële doeleinden en helpen om de gewenste warmte- of koude-uitwisseling voor bepaalde plantensoorten te bereiken. Met energiebesparende modellen kunt u niet alleen het milieu helpen, maar ook veel geld besparen. Axiaalventilatoren zijn nuttig in een grote verscheidenheid van industrieën en hebben zich gevestigd als een van de beste varianten op de markt.

Axiaalventilatoren zijn geschikt voor de toevoer van lucht uit kleine ruimtes, kweekkast en de Homebox. Kleine axiaalventilatoren mogen nooit worden gebruikt voor de afvoerlucht met een actief koolstoffilter, omdat ze niet de vereiste druk kunnen opbouwen en een stankoverlast kunnen veroorzaken.
Loading ...