Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Nieuws
  3. /
  4. Voordelen van Hydro

Voordelen van Hydro

Hier volgen enkele redenen waarom de methode van hydrocultuur wordt gebruikt voor de voedselproductie wereldwijd:

Voordelen van Hydro
- Er is geen aarde nodig.
- Omdat het water in het systeem blijft kan worden hergebruikt - daardoor ooklagere water kosten.
- Het is mogelijk om de voedingsstof-niveau volledig te beheersen - dat wil zeggen lagere voedingsstof kosten.
- Aangezien het een gecontroleerd systeem is, wordt er geen vervuiling door voedingsstoffen in het milieu zijn.
- Stabiele en hoge rendement.
- Door de mobiliteit van de houder laat het zelfs plagen en ziekten zich gemakkelijker bestrijden dan in medium aarde het geval is.

Vandaag, hydrocultuur is een gevestigde tak van de landbouwkunde. De vooruitgang heeft snel plaatsgevonden, de resultaten, verkregen in de verschillende landen zijn als een absoluut bewijs van het nut van deze methode en zijn superioriteit in vele opzichten, ten opzichte van conventionele methoden van de tuinbouw. De twee belangrijkste voordelen van aardeloos teeltwijze van de planten zijn enerzijds veel hogere oogstopbrengsten, en anderzijds, het feit dat hydrocultuur ook op dergelijke plaatsen kan worden bediend, waar grondbewerking of tuinieren niet mogelijk zijn.

Loading ...