.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Verlichting Accessoires

In deze rubriek vindt u accessoires zoals lamp apparaten voor lichtregeling, Light Rails en reflectoren, evenals onderdelen vinden. de juiste Lamp toebehoren verhoogt de effectiviteit van uw ras soms aanzienlijk en kan uw werk aanzienlijk maken. Licht is het belangrijkste element voor uw planten, omdat ze het nodig hebben voor de fotosynthese. Met de systemen van de verlichting controle die u hier, zal uw planten krijgen niet alleen het krijgen van de juiste dosering van het licht, maar dit ook, ongeacht of u thuis bent of niet.

Voor gasontladingslampen is het raadzaam om niet te werken met timers, als problematisch voor deze hoge aanloopstromen op de lange termijn. Je zal dus vind relais of contactor. Light Rails zijn moderne elementen van lichtregeling die u helpen uw Om ervoor verlichting efficiënter. Ze zijn energiezuinig en worden voornamelijk gebruikt voor moederplanten en stekken.

Hier vindt u allerlei accessoires zoals lamp Makkelijk Rolls en kabel altijd te vinden, die overeenkomen met elementen van de lichtsturing om uw fokkerij optimale lichtomstandigheden te garanderen en houden uw persoonlijke hoeveelheid werk zal aangenaam en efficiënt zijn.