.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Ventilatie Controle

Een goed binnenklimaat speelt een belangrijke rol als het gaat om de zorg voor de gezonde groei van uw planten. Dit omvat in het bijzonder de controle van de temperatuur en vochtigheid van een ruimte. Een goed ventilatiesysteem helpt kunnen deze factoren beheersen en om snel te reageren op veranderingen in het binnenklimaat. Met een klimaat controller of een speciale transformator is de juiste houding van de fans en ventilatoren cinch.
van de GSE in verschillende prestaties en apparatuur opties. Deze zogenaamde ventilatie controller is uitgerust en afhankelijk van het model met een controller voor temperatuur en vochtigheid. Het apparaat registreert variaties automatisch en houdt de door de regeling van de aangesloten toevoer en afvoer systemen constante ingestelde waarden. De ventilatie controllers zijn uitgerust met waterdichte behuizingen en bieden dus ook in vochtige ruimtes voor een ideaal binnenklimaat.

Verder vindt u in ons aanbod de innovatieve producten van SMSCOM. De Twin Controller Pro is software gecontroleerd en door de kamer te scannen automatisch een ideale ventilatie model voor. Dus er wordt geen storende bromtoon geproduceerd in de regeling van de snelheid van de ventilatoren die in veel van de inrichtingen gebruikt worden, ook daarvoor wordt er een speciale transformator gebruikt. Stap transformatoren maken een geleidelijke aanpassing van de macht zonder het lawaai optreden. Vanwege ons brede assortiment vindt u in ons assortiment van producten die geschikt zijn voor zowel privé als professioneel gebruik.