Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica DualPart Coco Bloom 1L, 5L, 10L (FloraCoco)

Artikelnummer: 18478

Grootte
vanaf 15,15 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Terra Aquatica DualPart® Coco: De effectieve 2-componenten plantenvoeding set voor thuiskwekers

Deze unieke vloeibare meststof van de marktleider in minerale plantenvoeding, Terra Aquatica,  is speciaal ontwikkeld voor thuiskwekers die gebruik maken van een kokossubstraat. 
Vanaf de prille voorgroeifase van stekken en zaailingen, tot aan het einde van de bloeiperiode heb je voldoende aan dit 2-componenten plantenvoedingsconcept. Waar je bij andere merken ook nog een
Cal/Mag supplement en PK-booster nodig hebt, heb je met DualPart® Coco Grow & Bloom alles wat je nodig hebt beschikbaar in slechts twee flessen.

DualPart® Coco bevat vanzelfsprekend de broodnodige verhoudingen aan calcium (Ca) en magnesium (Mg), maar ook alle andere micro- en marco-elementen die je planten nodig hebben voor een krachige en snelle
groeifase en een uitbundige, gulle bloeifase. Daarnaast zijn slimme sporenelementen toegevoegd die de smaak en aroma's van je gewassen bevorderen en je helpen de beste kwaliteit uit je opbrengst te halen.
Voor de complete cyclus heb je dus slechts twee flessen plantenvoeding nodig, zodat je gemakkelijk en overzichtelijk het voedingsregime voor je planten kunt regelen. Hierdoor heb je tijd over om de andere aspecten van je thuisteelt
te optimaliseren.

Tips voor gebruik van de DualPart® Coco producten:

 • Goed schudden voor gebruik. Bewaar de producten in een droge, donkere ruimte op kamertemperatuur.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Terra Aquatica DualPart® Coco Bloom is sterk geconcentreerd: een maximale hoeveelheid van 4,5ml per liter water is meer dan voldoende.


T.A. DualPart® Coco Bloom toepassingen en handige toevoegingen:

 • Geschikt voor alle plantensoorten gekweekt op een kokossubstraat. Werkt wonderen in zowel de binnen- als buitenkweek.
 • Ben je naast DualPart® Coco Bloom ook op zoek naar een effectieve groeiversneller, overweeg dan de aanschaf van T.A. Fulvic. Dit organische product is opgebouwd uit geconcentreerd fulvinezuur en kan als wortelstimulator ingezet worden.
 • Bij het kweken op een kokossubstraat kun je ook T.A. TrikoLogic® overwegen. Dit is een product met Trichoderma culturen, die de wortelzone voorziet van gunstige micro-organismen. TrikoLogic® beschermt de wortels tegen te hoge- of lage temperaturen en heeft een opbrengstverhogend effect.
 • General Organics additieven: Het assortiment van T.A. General Organics bevat hoogwaardige organische stimulatoren om de groei te verfijnen en te versnellen, zoals de krachtige voorbloei-activator Seaweed®.
 • FlashClean®: Dit product is niet alleen een spoelmiddel dat je kunt gebruiken in de laatste weken voor de oogst of bij onder- en overvoedingsverschijnselen, maar ook een bodemverbeteraar. Je kunt er gebruikte of uitgeputte kokosaarde mee "opfrissen" en moederplanten voor langere periodes in stand houden.
 • Bekijk meteen even T.A. FinalPart®: Het is een bloeibooster die je gebruikt in de laatste 10 dagen van de bloeifase, het helpt het bloeiproces te versnellen en de opbrengst te verhogen.

Verkrijgbaar in:

 • T.A. DualPart® Coco Bloom 1Ltr
 • T.A. DualPart® Coco Bloom 5Ltr
 • T.A. DualPart® Coco Bloom 10Ltr

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...