Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering + 2700 producten
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Voeding
 5. /
 6. Terra Aquatica by GHE

Terra Aquatica DryPart Bloom 1kg

Artikelnummer: 18579

33,50 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 24.07.2024 - 28.07.2024
Beschrijving

T.A. Terra Aquatica Dry Part Bloom - 1-component droge meststof in poedervorm

DryPart® Grow & DryPart® Bloom - één voor de groei en één voor de bloei - is gebaseerd op twee mineraalrijke 1-component formuleringen en is Terra Aquatica's meest geconcentreerde product.

DryPart® Grow & DryPart® Bloom zijn twee op zichzelf staande wateroplosbare formuleringen waarvan de verhoudingen tussen primaire, secundaire en micronutriënten van hoge kwaliteit zijn uitgebalanceerd om de beste smaakkwaliteiten en opbrengsten te bereiken, zelfs in zeer zacht water. Beide zijn pH-gebufferd, wat betekent dat de pH-waarde van de voedingsoplossing de ingestelde waarde behoudt wanneer deze eenmaal is bereikt. Door hun gemakkelijk te vervoeren en gemakkelijk te bewaren poedervorm zijn DryPart® producten zeer populair bij tuiniers.

DryPart® Grow & Bloom zijn geschikt voor alle soorten planten en compatibel met verschillende waterkwaliteiten. Of u nu kweekt in kokos, water of aarde: DryPart® zorgt voor maximale flexibiliteit en transporteerbaarheid.

Toepassing:

 • oplossen in water en aanbrengen
 • Terra Aquatica DryPart®-meststoffen zijn sterk geconcentreerd, al een hoeveelheid van max. 2 g/L is voldoende.
 • Zorg ervoor dat DryPart® meststoffen na opening droog en luchtdicht worden bewaard om klonten te voorkomen.

Geschikt voor:

 • Alle planten en substraten, hydrocultuur, aarde en buitentuinen.
 • De meest effectieve groeiversneller die u uw planten kunt geven naast kunstmest is fulvinezuur van hoge kwaliteit, zoals Fulvic, dat van superieure kwaliteit is.
 • Terra Aquatica TrikoLogic voorziet de wortelzone van nuttige micro-organismen, TrikoLogic S wordt vooral bij hoge temperaturen gebruikt vanwege de beschermende en opbrengstverhogende werking.
 • Terra Aquatica additieven : het T.A.-gamma omvat bio-additieven van hoge kwaliteit om de groei te verfijnen en te versnellen, zoals de krachtige pre-bloei activator Seaweed.
 • FlashClean : FlashClean® wordt niet alleen aanbevolen bij de oogst en bij een tekort aan voedingsstoffen na overbemesting, maar vernieuwt ook gebruikt substraat of verarmde grond van vruchtdragende planten die niet kunnen worden verpot en doet moederplanten herleven.
 • Gebruik FinalPart in de laatste 10 dagen om de bloemproductie te verhogen.Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...