1
Coupon code: PRIMAKLIMA15 - 15% korting op alle PrimaKlima artikelen van 05.08. - 31.08.2022 ×
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Terra Aquatica Calcium Magnesium CalMag 1L

Artikel: 17718

  • hoge geconcentreerde T.A. calcium-magnesium suppletie
  • voorkomt een tekort aan secundaire voedingsstoffen
  • ondersteunt de groei en vruchtvorming
  • geschikt voor hydro, aarde, coco
Grootte
11,68 €

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Terra Aquatica Calcium/Magnesium mengsel, optimaal biologisch beschikbaar en hoog geconcentreerd

Een hoge beschikbaarheid van calcium en magnesium is cruciaal voor een optimale voeding van snelgroeiende planten. Dat betekent. Het voorkomt een tekort aan secundaire voedingsstoffen, ondersteunt de groei en vruchtvorming, en voorkomt de ontwikkeling van hoogproductieve soorten zoals tomaten en sla, laatbloeiend rot en top brandy.

Het hooggeconcentreerde Terra Aquatica Calcium-Magnesium supplement levert beide elementen in biologisch beschikbare, zuivere en oplosbare vorm, zodat er geen gevaar is voor verstopping van de druppelaars. Het kan worden gecombineerd met bijna alle plantaardige voedingsmiddelen.

Bij de teelt in kokosvezelsubstraat of bij zwellende kokosblokken voorkomt het Terra Aquatica Calcium magnesiumsuppletie ook dat calcium wordt "gegrepen" door de kokosvezel.

Toepassing:

Voorzichtigheid: Niet gebruiken in combinatie met Terra Aquatica formuleringen voor zacht water, FloraCoco of FloraNova - ze bevatten al voldoende calcium, ook al wordt het water gefilterd door omgekeerde osmose.
  • Kokosvezelproducten van Terra Aquatica worden systematisch voorgespoeld en gestabiliseerd en kunnen dus onmiddellijk na het uitpakken worden gebruikt geplant.
In alle andere gevallen:
  • Voor de meeste toepassingen, waaronder biologische landbouw en veeleisende soorten 1,5 ml per liter.
  • Voor omgekeerde osmose filtratie, voeg 2 ml toe aan het water voordat u de voedingsoplossing toevoegt.
  • Bij teelt op kokosvezels, in grondvrije of bodembevattende substraatmixen of op kokosblokken voor zwelling. Gebruik 1,5 l per liter om het medium te bevochtigen (tot verzadiging) en vervolgens in de volgende twee weken in dezelfde hoeveelheid in de voedingsoplossing. Voor snelgroeiende eenjarige soorten kan een permanente toepassing nuttig zijn. Voor snelgroeiende eenjarige soorten kan een permanente toepassing nuttig zijn.
Geschikt voor:
  • meststoffen van andere fabrikanten, hydrocultuur en buitentuinen.
  • General Organics Thrive in de hoeveelheden die nodig zijn voor de teelt op kokosvezels, vooral wanneer er meststoffen worden gebruikt van andere fabrikanten.

Producent: Terra Aquatica
Grootte: 1 L
Medium: GrondHydroCoco
Gewicht: 1,21 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...