Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Voeding
 3. /
 4. Plantenvoeding sets

Terra Aquatica 3-Pack Starter Kit DualPart Coco 500ml (FloraCoco)

Artikelnummer: 18484

22,30 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar
Leverdatum: 19.06.2024 - 21.06.2024
Beschrijving

Terra Aquatica DualPart® Coco: De effectieve 2-componenten plantenvoeding set voor thuiskwekers

Deze unieke StarterKit van de marktleider in minerale plantenvoeding, Terra Aquatica, is speciaal ontwikkeld voor thuiskwekers die gebruik maken van een kokossubstraat. 
Vanaf de prille voorgroeifase van stekken en zaailingen, tot aan het einde van de bloeiperiode heb je voldoende aan dit 2-componenten plantenvoedingsconcept. Waar je bij andere merken ook nog een
Cal/Mag supplement en PK-booster nodig hebt, heb je met DualPart® Coco Grow & Bloom alles wat je nodig hebt beschikbaar in slechts twee flessen.

DualPart® Coco bevat vanzelfsprekend de broodnodige verhoudingen aan calcium (Ca) en magnesium (Mg), maar ook alle andere micro- en marco-elementen die je planten nodig hebben voor een krachige en snelle
groeifase en een uitbundige, gulle bloeifase. Daarnaast zijn slimme sporenelementen toegevoegd die de smaak en aroma's van je gewassen bevorderen en je helpen de beste kwaliteit uit je opbrengst te halen.
Voor de complete cyclus heb je dus slechts twee flessen plantenvoeding nodig, zodat je gemakkelijk en overzichtelijk het voedingsregime voor je planten kunt regelen. Hierdoor heb je tijd over om de andere aspecten van je thuisteelt
te optimaliseren.

Tips voor gebruik van de DualPart® Coco producten:

 • Goed schudden voor gebruik. Bewaar de producten in een droge, donkere ruimte op kamertemperatuur.
 • Voeg de verschillende producten één voor één toe aan het gietwater en meng goed. Spoel de maatbeker tussendoor en aan het eind om.
 • Terra Aquatica DualPart® Coco is sterk geconcentreerd: een maximale hoeveelheid van 4,5ml per liter water is meer dan voldoende.
 • De StarterKit bevat ook een 500ml fles Terra Aquatica FinalPart® bloeibooster.

T.A. FinalPart®: De bloeibooster voor de laatste weken van de bloeifase

Zoals de naam al doet vermoeden zit er in een 3-Pack StarterKit nog een derde product: FinalPart®. Deze wereldwijd bekende en geliefde bloeibooster -voorheen bekend als "Ripen"- is het juiste instrument
op weg naar een uitbundige oogst en gulle opbrengst.
FinalPart® is een complete bloeibooster om planten in het laatste bloeistadium te voeden en te stimuleren, zonder onnodige of onnatuurlijke toevoegingen.
Het bevordert de bloei en aanvoer van werkzame stoffen en vermindert overschotten van achtergebleven meststoffen.

T.A. FinalPart® heeft een drievoudige werking:

 • Het geeft de plant een signaal dat ze het einde van haar leven bereikt heeft en zet zo een versnelling van het rijpingsproces in gang.
 • Daarnaast stimuleert het de plant haar eigen afweer te versterken en de productie van essentiële oliën, terpenen en actieve stoffen te verhogen.
 • Vanzelfsprekend voorziet het de planten van alle broodnodige minerale voedingsstoffen in een gemakkelijk opneembare vorm en ondersteunt het de afbraak van mogelijke ophopingen van nitraat of micro-elementen.

Met de bloeibooster FinalPart® controleer je het rijpingsproces van je bloeiende gewassen naar eigen inzicht en behoefte. Het helpt de kwaliteit en kwantiteit van je opbrengst te verhogen. Ook bij het gebruik in de tuin en op het
balkon heeft FinalPart® interessante voordelen. Het versnelt het bloeiproces en voorkomt zo verlies in opbrengst tijdens de koudere en vochtigere maanden aan het einde van bloeiperiode. Als je planten buiten afbloeien in September
of Oktober kun je in ons koude natte kikkerlandje gemakkelijk last krijgen van schimmels en toprot.
Door het bloeiproces te versnellen kun je eventuele schade aan de planten beperken en met een mooie, buiten gekweekte oogst het seizoen afsluiten.

De T.A. 3-Pack StarterKit DualPart® Coco 500ml bevat:

 • 1x T.A. DualPart® Coco Grow 500ml
 • 1x T.A. DualPart® Coco Bloom 500ml
 • 1x T.A. FinalPart® Bloeibooster 500ml

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...