Gratis verzending van 99€ 15 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en discrete levering

T.A. Terra Aquatica GrowStream® V2 - Hydro kweeksysteem

Artikelnummer: GrowStream

 • Substraatvrij hydrologisch kweeksysteem
 • Incl. TriPart Flora plantenvoedingset
 • Compleet met pomp, tank en accessoires
Grootte
vanaf 375,20 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

T.A. Terra Aquatica GrowStream®: Één van de meest efficiënte en flexibele hydro kweeksystemen op de markt.

De GrowStream® van Terra Aquatica is gebaseerd op de zeer efficiënte technologie van de T.A. AeroFlo en biedt een aantal innovaties die het systeem nog ergonomischer maken. De afneembare deksel van het waterreservoir heeft nu afgeronde hoeken die schoonmaken vereenvoudigt, de dubbelwandige constructie van tank en deksel zorgt voor betere isolatie en de GrowStream® heeft nu een interne irrigatiepijp om waterverlies te voorkomen. De wat grotere afmetingen in vergelijking met de T.A. AeroFlo zorgen ervoor dat ook de wortels van grotere of langer groeiende planten altijd voldoende ruimte en water hebben. Het maakt dus niet uit wat je wilt gaan kweken, of het nu gaat om sla of kruiden, snelgroeiende gewassen of langbloeiers: Met een Terra Aquatica GrowStream® 40 kun je alle kanten op.

Een GrowStream® kweeksysteem is modulair uit te breiden van 10 naar 120 planten, al naar gelang eigen inzicht en behoefte. Het systeem is te vergelijken met de aeroponische kweeksystemen van T.A., maar is wat eenvoudiger in dagelijks gebruik en iets minder gevoelig voor pH-schommelingen van het voedingswater. Dit type systeem is al enkele decennia razend populair bij hydrokwekers over heel de wereld die geen zin meer hebben om elke oogst weer opnieuw met steenwolmatten te lopen slepen, of naar de afvalverwerking te brengen. Een GrowStream® heeft alleen water nodig, en een kleine hoeveelheid hydrokorrels.

GrowStream® systemen bestaan uit een voedingsvat en een eenvoudige waterpomp die het water naar de plantbakken pompt, waar het op vooraf ingestelde intervallen de wortels van je gewassen bewaterd. Overtollig voedingswater -dat nu een stuk rijker is aan zuurstof- vloeit terug door de afvoer naar het voedingsvat om vervolgens weer opnieuw gebruikt te kunnen worden. Hiervoor is geen heel leger aan regelaars, timers en pompen nodig. Het is nou juist de bedoeling dat het systeem eenvoudig en ultra-stabiel zijn werk doet, zonder constante aanpassingen. Zo kun je je bezighouden met belangrijkere zaken, zoals het onderhouden van je geliefde plantjes.

Gebruiksaanwijzing:
Zet het kweeksysteem in elkaar volgens de meegeleverde instructies. Vul het reservoir met voedingswater en de gaaspotjes met -goed afgespoelde- hydrokorrels. Plaats vervolgens je voorgegroeide plantjes in het medium. Als je nog op zoek bent naar een eenvoudig en oerdegelijk systeem voor het wortelen van stekken, dan heeft T.A. daar ook een mooie oplossing voor: De T.A. Hydrocloner Spinner 72.

Leveromvang:

 • Compleet met pomp, tank en accessoires
 • Inclusief plantenvoedingset T.A. TriPart Flora:
 • 1Ltr TriPart Grow
 • 1Ltr TriPart Bloom
 • 500ml TriPart Micro voor hard water
 • 500ml TriPart Micro voor zacht water

Verkrijgbare modellen:

 • T.A. Terra Aquatica GrowStream® 10 V2
 • T.A. Terra Aquatica GrowStream® 20 V2
 • T.A. Terra Aquatica GrowStream® 40 V2

Growland Tip:
Terra Aquatica GrowStream® is verkrijgbaar in veel verschillende varianten, als het model dat je zoekt er hierboven niet tussen staat, kunnen we het op aanvraag altijd voor je bestellen.

Attentie:
Een Terra Aquatica GrowStream® wordt pas besteld en verzonden na ontvangst van de betaling, informeer vooraf naar de levertijd!
Vanwegde omvang van sommige modellen zijn extra transportkosten van toepassing, en hebben we contactinformatie nodig zodat de transporteur de bestelling netjes af kan leveren.
Verzending onder rembours is helaas niet mogelijk.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...