.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Stekken Sets

Voor het kweken van stekken stekken onze set is de ideale keuze. Dit kleine kas is geschikt voor stekken, zaailingen en andere zaailingen gelijk. In de kits bevat alles wat een ambitieuzer huis-tuinder nodig heeft voor opfok van jonge planten. Natuurlijk een Voortplanting Lighting geleverd. Dit heerst in de kas een ideaal klimaat voor de jonge planten.

In de stekken wordt er ook een fles hoogwaardige meststof cultivatie. Verschillende turf pellets, de zogenaamde Jiffy zijn goed bevoorraad. De mechanische dag timer kunt de stekken verlichting werken in een dag-nachtritme. Zodat de jonge planten kunnen gedijen in de kas is ideaal.

De afzonderlijke stekken sets verschillen in omvang en verlichting. De kleinste en goedkoopste set bestaat uit een kas met de afmetingen 38 x 24 x 19 cm en is geschikt voor ongeveer 30 stekken. De Stekken verlichting bestaat uit twee lampen met 55 watt aan vermogen. In de iets grotere sets zowel de omvang van de kas en de prestaties van de stekken toeneemt verlichting. De Mega-Set bevat twee kassen voor bijna 80 planten. Inbegrepen is ook een scalpel voor schone bezuinigingen en een handspuit om de zaden en planten te bevochtigen.