1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Spidermite control 100ml natuurlijke insectenverdelger

Artikel: 15843

  • Verdunt om 4 liter volle sterkte spray te maken
  • organische bestrijding van de meest voorkomende plantenziekten
13,17 €
131,68 € per 1

incl. btw , Plus Verzending

voorradig

Levertijd: 3 - 5 Werkdagen

Beschrijving

Wat is een spintmijt?

Spidermieten zijn een tuiniersvijand. Als een ernstige overlast buiten en op kamerplanten wordt beschouwd, is deze plaag moeilijk te zien totdat plantenschade optreedt. Spidermieten verzamelen zich aan de onderkant van de bladeren, nemen een slokje van het plantenvocht en verwijderen het chlorofyl. Zichtbaar tekenen zijn o.a. webbing en witte of gele vlekken op de bladeren; ontbladering komt in ernstige gevallen voor.

Spidermieten zijn minder dan 1 mm groot en kunnen variëren in kleur. Ze leggen kleine, bolvormige eitjes die aanvankelijk doorzichtig zijn. en veel soorten zullen webben rond de eieren draaien om ze te beschermen tegen roofdieren.

Spidermieten komen normaal gesproken meer voor in warme, droge omstandigheden. Spintmijten kunnen binnen 3 dagen uitkomen, en zijn in zo weinig mogelijk als 5 dagen en de vrouwelijke spintmijt kan tot 20 eieren per dag leggen en leeft tot ongeveer 4 weken. Dit betekent dat één volwassen vrouwtje De mijt kan binnen een maand een populatie van een miljoen spidermieten voortbrengen.

Waarom spintmijtbestrijding gebruiken?

Vertrouwd door zowel telers als professionals uit de industrie, blijft Spidermietenbestrijding aan de top van de goedkope ongediertebestrijding.

Gemaakt van speciaal gemengde plantenextracten, is het onschadelijk voor kinderen en huisdieren en veilig te gebruiken op eetbaar fruit en zowel groenten als sierplanten van zaailing tot oogst.

Spidermietbestrijding zal geen schade toebrengen aan nuttige insecten. Dit betekent dat insecten die worden geïntroduceerd als biologische bestrijders of van nature voorkomende kan bijna zonder onderbreking doorwerken.

Spidermietcontrole is volledig veilig, laat geen schadelijke residuen achter, verdampt terwijl het uw plaagdier verstikt en elimineert plagen.

Gebruik Spidermietcontrole als onderdeel van uw "Plantenverzorgingsprogramma" om de beste resultaten te bereiken in uw huis, tuin en kas.

Hoe werkt de spermietbesturing

? Spidermietbestrijding werkt door gebruik te maken van een fysieke werkingswijze, waardoor de ademhalingsgaten van spidermieten en insecten worden geblokkeerd. die de dood door verstikking veroorzaken.

Het is onwaarschijnlijk dat insecteneieren uitkomen door hun inkapseling in het medium en hun overduidelijke onvermogen om uit te komen. succesvol in de volwassenheid.

Schud en gebruik de gebruiksklare (RTU) formule.

Meng concentraat bij 25ml van Spidermietbestrijding op 1 liter water, schud en gebruik, bespuit alle oppervlakken van de plant bij de eerste teken van schade met een fijne nevel. Spidermietbestrijding kan worden gebruikt vanaf de zaailing tot en met de oogst.

Producent: SpiderMiteControl
Gewicht: 0,11 Kg

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:


Klanten kochten hierbij de volgende producten
Loading ...