Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 10-14 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Stekken
 5. /
 6. Kweekmediums

Speedgrow Startblokken 7,5 x 7,5 x 6,5 cm, plantgat 38/35 mm, box 224 stuks

Artikelnummer: 17808-002

91,40 €
0,41 € per 1
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Speedgrow Green Startblokken 7,5 x 7,5 x 6,5 cm, groot gat, 38x35 mm

Speedgrow zijn natuurproducten die worden gemaakt van het vulkanisch stollingsgesteente (stolling van lava) Basalt. De vezels ontstaan door het verhitten van dit gesteente, een specialiteit van de fabrikant! Met de zogenaamde Ecose Technologie wordt een bindmiddel gebruikt dat vrij is van formaldehyde. Deze duurzame techniek is bijzonder milieuvriendelijk.

Op deze manier ontwikkelt zich de gewenste structuur en zijn wij in staat een product te leveren met gezonde vezels. Het grote voordeel hiervan is dat de wortels geen groeiweerstand ondervinden en hierdoor beter bestand zijn tegen ziektes en plagen. De planten zullen ook meer gebruik maken van het beschikbare volume.

 • Organisch bindmiddel
 • Betere doorworteling
 • Duurzaam
 • Prima groeiprestaties
 • Beter voor het milieu
 • Geen huidirritatie
Gebruik van Speedgrow
Nat maken onder de kraan is eigenlijk al voldoende. Speedgrow® producten zijn door de Ecose al voorzien van een kleine EC verhoging, waardoor voedingsstoffen in de eerste week niet nodig zijn. Al onze pluggen zijn uitstekend geschikt om uw zaden te ontkiemen.

 • Producent:
  Speedgrow
 • Artikelgewicht: 3,36 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Informeren zodra beschikbaar

(* = Verplichte velden)

Bekijk a.u.b. onze privacyverklaring

Loading ...