1
Coupon code: BOX15 - 15% korting op alle Kweektenten van 01.10. - 31.10.2022
Gratis verzending van 99 +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur Gratis verzending vanaf 99 Snelle en betrouwbare levering met DHL

Secret Jardin hoekverbinder t.b.v. Space Booster 16mm, 19mm, 25mm

Artikel: 18356

Selectie
vanaf 2,03 €

incl.btw , Plus Verzending

voorradig

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat tijdens het op- of ombouwen van je Secret Jardin growbox een onderdeel kwijtraakt of per. Een hoekverbinder voor je Space Booster set is misschien maar een klein onderdeeltje, maar als je met constante onderdruk in je growbox wilt werken is het plotseling een belangrijk dingetje geworden, die je liefst zo snel mogelijk wilt vervangen. Met een Space Booster set voorkom je tenslotte tot 10% ruimteverlies door het naar binnen bollen van de tentwanden, een typisch verschijnsel dat ontstaat bij onderdruk. Op zich is er niks mis met onderdruk, het helpt zelfs extra bij het voorkomen van verspreiding van ongewenste geurtjes door je woning. Dus: Hoe kom je dan op korte termijn aan een nieuwe hoekverbinder?

Gelukkig hebben we in onze webshop een hele waslijst aan vervangende onderdelen van Secret Jardin growboxen voor je klaar liggen, en dus ook die broodnodige Space Booster hoekverbinder.

Beoordelingen

Beoordeel dit product als eerste:

Overige

Space Booster

Loading ...