Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
  1. /
  2. Kweektenten
  3. /
  4. Kweektent Accessoires

Secret Jardin hoekverbinder t.b.v. Space Booster ø16mm, 19mm, 25mm

Artikelnummer: 18356

Selectie
vanaf 2,03 €
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Direct beschikbaar

Voor dit product zijn er verschillende varianten. Selecteer de gewenste variant a.u.b.

Beschrijving
Space Booster

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat tijdens het op- of ombouwen van je Secret Jardin growbox een onderdeel kwijtraakt of per. Een hoekverbinder voor je Space Booster set is misschien maar een klein onderdeeltje, maar als je met constante onderdruk in je growbox wilt werken is het plotseling een belangrijk dingetje geworden, die je liefst zo snel mogelijk wilt vervangen. Met een Space Booster set voorkom je tenslotte tot 10% ruimteverlies door het naar binnen bollen van de tentwanden, een typisch verschijnsel dat ontstaat bij onderdruk. Op zich is er niks mis met onderdruk, het helpt zelfs extra bij het voorkomen van verspreiding van ongewenste geurtjes door je woning. Dus: Hoe kom je dan op korte termijn aan een nieuwe hoekverbinder?

Gelukkig hebben we in onze webshop een hele waslijst aan vervangende onderdelen van Secret Jardin growboxen voor je klaar liggen, en dus ook die broodnodige Space Booster hoekverbinder.

Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...