Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Sale

Secret Jardin Hydro Shoot HS60 Growbox kweekset 125W - 60x60x160 cm

Artikelnummer: 15392

 • Complete 125W CFL kweekset oplossing
 • Kundig samengesteld pakket van merkproducten van topkwaliteit
 • Betrouwbaar luchtafzuigsysteem inbegrepen
 • Energiebesparende opstelling
 • Competitieve prijzen vergeleken met het afzonderlijk kopen van elk product
304,00 € 330,46 €
U bespaart 26,43 €
incl. Omzetbelasting Gratis verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

De Secret Jardin Grow Box Kit met 125W CFL: bespaar op ruimte en energie, maar niet op opbrengst!

Deze kweekset is speciaal ontworpen voor binnenkwekers met beperkte ruimte. Een Secret Jardin HS60 kweekkast past overal in huis, of het nu onder de trap is, in de bezemkast, slaapkamer of een dood hoekje in de woonkamer. De kweekruimte is voldoende voor twee tot vier planten. Secret Jardin kweektenten staan bekend om hun goedkope instapmodellen die alleen zijn uitgerust met de essentiële functies. Dit hoeft echter niet per se een nadeel te zijn als je bescheiden eisen stelt aan je kweektent en het beoogde doel ervan. Alle Secret Jardin modellen hebben de gebruikelijke lichtdichte zwarte stof aan de buitenkant en een hoogreflecterende zilveren coating aan de binnenkant. Er zijn voldoende ventilatie-ingangen en -uitgangen voor het instellen van een optimaal klimaat in de kweekomgeving, en er is ook rekening gehouden met een ingang voor stroomkabels.

Gezien de relatief kleine kweekruimte hebben we aanpassingen gedaan aan de lichtbron en de klimaatregeling. In plaats van een HPS kweeklamp toe te voegen, die een aanzienlijke hoeveelheid warmte kan produceren, hebben we voor deze set gekozen voor een warmte- en energiebesparende CFL 125W kweekset. Dit type kweeklamp is zuinig maar biedt toch krachtige verlichting, met name geschikt voor de bloeifase van de plantengroei. Om het klimaat in de kweektent in balans te houden en warme en vochtige lucht effectief af te voeren, hebben we een luchtafzuigset met koolstoffilter en afzuigventilator van Prima Klima meegeleverd. Met de Secret Jardin Hydro Shoot HS60 kweekset 125W CFL ben je verzekerd van een perfecte balans tussen kwaliteit en kwantiteit in je binnenkweekproject.

Profiteer van een lagere prijs als je alles als één set bestelt, in plaats van alle producten afzonderlijk aan te schaffen!

Kenmerken van de Hydro Shoot HS60:

 • Afmetingen (LxBxH): 60x60x160 cm
 • Frame van ronde aluminium profielen Ø 16mm (kliksysteem)
 • 1x Raam 30x20 cm
 • 1x Ingang (afsluitbaar met dikke ritsen van 8mm)
 • 2x Ventilatie in/uit: Ø 150mm
 • Oppervlakte: 0.36m²
 • Volume: 0,57m³
 • Reflectiecoëfficiënt: ca. 98%
 • Licht en waterdicht
 • Stevig frame, belastbaar tot 10kg
 • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten: 15 minuten, bekijk deze video voor instructies
 • Gewicht: 5,2 kg

Producten inbegrepen in deze Secret Jardin 125W CFL kweekset:

 • 1x Secret Jardin Hydro Shoot HS60 kweekkast: 60x60x160 cm
 • 1x Prima Klima Buisventilator 1-Speed 280m³/h ø100mm
 • 1x Prima Klima Koolstoffilter Eco 280m³/h ø100mm
 • 1x Groeilichtset CFL 125W: bloemenspectrum 2700K
 • 1x Lighthangerset voor reflectoren tot 5kg
 • 1x Bevestigingsbanden, set van 4

Let op

De CFL kweekset in deze set wordt gedemonteerd geleverd. Wees uiterst voorzichtig bij het installeren van de CFL, want de neonbuizen waaruit de spaarlamp bestaat, zijn kwetsbaar. Het is cruciaal om het glas van de lamp niet met je hand aan te raken. De reden hiervoor is dat het vet en de oliën van je vingers hete plekken kunnen creëren op het glasoppervlak wanneer de lamp wordt aangezet. Deze hete plekken kunnen leiden tot verhoogde spanning op het glas, waardoor de CFL mogelijk voortijdig defect raakt of zelfs versplintert. Om dit probleem te voorkomen kun je het beste een doek of handschoenen gebruiken om de lamp vast te draaien. Zo verleng je de levensduur van de CFL en zorg je voor een veilige en efficiënte werking.

Extra producten

Wat je zeker niet mag vergeten voor een succesvolle start is het juiste groeimedium, een propagator en eventueel een geschikt verwarmingssysteem voor de koude maanden.
Voor een gezonde groei en bloeiende planten raden we aan om deze kweekset te combineren met een geschikte potgrond of kokossubstraat. Het is aan te raden om de potgrond of kokossubstraat minstens één keer per jaar te vervangen/verversen, of na maximaal 3-4 cycli. Langdurig gebruik van hetzelfde substraat kan leiden tot de ontwikkeling van ongedierte en plagen, wat een negatieve invloed kan hebben op je planten. Wij bieden substraten van gerenommeerde fabrikanten zoals BioBizz, Canna, Plagron en Hesi die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van je favoriete planten. Deze substraten bieden geïntegreerde meststoffen die voldoen aan de initiële voedingsbehoeften van de planten, wat aanzienlijk bijdraagt aan een optimale wortelgroei en een succesvolle ontwikkeling van de plant.
BioBizz All-Mix is bijvoorbeeld een sterk voorbemest substraat en stimuleert een vruchtbare rhizosfeer met actieve micro-organismen. Aan de andere kant is de Light-Mix variant van BioBizz licht voorbemest en ideaal voor stekken, zaailingen en jonge planten.

Kies de juiste voedingsstoffen, je planten zullen het waarderen!

Goed gedoseerde en toegepaste plantenvoeding is cruciaal voor de gezondheid van je planten. Zonder de noodzakelijke voedingsstoffen belemmer je de ontwikkeling van gezonde bladeren en breng je de optimale ontwikkeling van aroma's en smaken in je gewassen in gevaar. Je kunt kiezen voor natuurlijke, organische plantenvoeding of voor minerale meststoffen. Kies de bemestingsmethode die het beste bij je past.
Gaat je tuinierhart niet een beetje sneller kloppen met zo'n breed scala aan opties en keuzes? Nu hoef je alleen nog maar je bestelling te plaatsen. Als je nog steeds niet helemaal zeker weet wat je wilt en wel wat advies kunt gebruiken: je kunt ons altijd bellen, een e-mail sturen of gewoon langskomen als je in de buurt bent. We helpen je graag, want we doen dit werk al vele jaren.


Overige
Hydro Shoot HS60
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Dit artikel bestaat uit
Loading ...