1
Gratis verzending van 99€ +49(0)40 - 2442 416 80 Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur Gratis verzending vanaf 99 € Snelle en betrouwbare levering met DHL

Schimmels

Als u een schimmelinfectie in uw planten of uw groenten gedecteert heeft, moet u zo snel mogelijk handelen. De schimmelziekte vermindert de inkomsten en heeft een negatieve invloed op de groei van uw planten. In onze gebieden om over en weer vechten we met de schimmels: echte meeldauw, donzige, fusarium en roest bacterievuur.

In ons grote assortiment vindt u een brede scala van instrumenten tegen de effectieve antifungale. U hebt de keuze tussen nevelflessen of doseren flessen. Met onze acties tegen schimmels kan niet alleen het bevorderen van de schimmelziekte als zodanig, maar ook de groei van planten.

Het principe van de werkzame bestanddelen die het middel gaan de plantenweefsel en komt de bepaalde plant vervolgens in de sapstroom. De effectieve verdeling in de sapstroom van de schimmel wordt abrupt verder bestreden en niet kan verspreiden en verdwijnt op zijn best volledig. Voor schimmels control is het gunstig, waarna het begint de behandeling. Hier, het principe is: Hoe eerder, hoe beter. Dus aarzel niet als u merkt dat er thuis een schimmelziekte in uw installatie gevonden is. Met onze flessen voor de antifungale bent u op de juiste pagina. Ons assortiment biedt een ruime keuze en moet worden gekocht tegen een eerlijke prijs. Maak gebruik van onze voorwaarden en om geld te besparen.
Loading ...