Huidige mededeling:

Vanwege de legalisatie in Duitsland zijn er momenteel vertragingen bij de ondersteuning en levering. Helaas is er momenteel geen telefonische ondersteuning mogelijk. We vragen om uw begrip hiervoor. Vragen per e-mail worden binnen 7-10 werkdagen behandeld. De huidige levertijd is 14-21 werkdagen. We vragen daarom om je geduld. Bestelde goederen worden uiteraard voor je gereserveerd en binnen de aangegeven tijd verzonden. ×
Gratis verzending van 150€ 16 jaar ervaring Gratis verzending vanaf 150 € Snelle en discrete levering
 1. /
 2. Kweek Accessoires
 3. /
 4. Stekken

ROOT!T Clon Gel 150ml

Artikelnummer: 12078

 • Voor beworteling stekken
 • Ideaal in combinatie met ROOT!T stekpluggen
 • Effectief en eenvoudig in gebruik
11,70 €
7,80 € per 100 ml
incl. Omzetbelasting , Plus Verzending
Product uitverkocht
Beschrijving

Geef je stekken de juiste start met ROOT!T Rooting Gel

Voor alle thuiskwekers die het leuk vinden om van hun favoriete plantjes stekken te maken, bied Growland een heel scala aan handige tools, zoals de producten van ROOT!T uit Groot-Brittannië. Deze stekkengel van ROOT!T is een nuttige hulpmiddel om de wortelontwikkeling van vers gesneden stekken snel en effectief in gang te zetten. Nadat je een stek gesneden hebt, doop je ze in de rooting gel. De gel sluit het snijvlak van de stek netjes af en beschermt tegelijkertijd tegen uitdrogen en mogelijke infecties. Het vocht in het groeimedium wordt lang vastgehouden, zodat de werkzame bestanddelen van de gel gedurende langere tijd continu vrijkomen. Voordat je het weet hebben je stekken voldoende wortels om overgezet te kunnen worden naar de groeifase.

Voor het aller-aller-allerbeste resultaat kun je dit product gebruiken in samenwerking met ROOT!T natuurlijk afbreekbare stekpluggen en ROOT!T First Feed.

Kenmerken:
 • Inhoud: 150ml
 • Zorgt voor een sterke en snelle wortelgroei
 • Beschermt het snijvlak tegen uitdroging en infectie
 • Effectief en eenvoudig in gebruik
Aanbeveling voor gebruik: Dompel het stekje 1 tot 2cm diep in de gel en steek dan het stekje in een stekplug van steenwol of een wortelsponsje van ROOT!T.

 • Producent:
  ROOT!T
 • Artikelgewicht: 0,25 Kg
Beoordelingen

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:

Loading ...