.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Prima Klima Buisventilatoren

Buisventilatoren nemen de luchttransport over lange afstanden aan. Ze worden vooral gebruikt in de industriële en commerciële, waar ze zuigen verontreinigende stoffen uit de lucht. Maar je vindt er ook in residentieel gebruik, waarbij de ventilator niet is gelegen nabij een buitenmuur. De uiterst krachtige PrimaKlima duct fans te bieden in elke kamer voor een gezond en aangenaam klimaat. Dankzij zijn lage toerental, zijn ze zeer stil in gebruik.
De blauwe lijn fan van PrimaKlima zijn uiterst krachtig en zijn ook een van de stilste fans op de markt. Dit is voornamelijk te wijten aan hun lage snelheid, die toegankelijk is via een speciale bak. Alle fans van PrimaKlima zijn eenvoudig te bedienen met behulp van een stap transformatoren of snelheidsregelaar.

De fabrikant PrimaKlima biedt behalve ventilatoren ook de kwaliteit controllers voor de luchttoevoer en uitlaatsystemen aan. Met de betrouwbare klimaat controllers is kweekruimte altijd op de optimale temperatuur en de noodzakelijke vacuüm. In onze online shop vindt u ook een selectie van individuele Cooltube reflectoren en complete Cooltube Sets met ballast en lampen te vinden. Met behulp van deze apparaten kunt u de temperatuur in de plantenveredeling gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar te reguleren.