.vm_overviewContentWrapper
  • +49(0)40 – 2442 416 80 (Maandag tot vrijdag van 9 - 18 uur)
  • discrete verzending, vanaf 150€ gratis verzending
  • Snelle en betrouwbare levering wereldwijd

Planters / Plantenbakken

Planten in prachtige schepen zich altijd binnen en buiten gebied voor een aangename ontspannen sfeer. Van bloemen en planten in Wonen en werken ruimtes komt uit een verfrissende en ontspannende werking op hetzelfde tijdstip, op het balkon en het terras bieden planten van alle soorten die gedijen in een prachtige schepen, voor een echte eye-catcher. Maar plantenbakken zijn meer dan alleen functioneel of decoratief Containers voor uw planten.
Het volume van het vat moeten op de omvang van de gewassen en de reikwijdte van de wortel systeem. Zo vat en planten altijd veilig, en de wortel is voldoende ruimte om zich te ontvouwen. Vele bloempotten en potten van kunststof, polypropyleen, zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Potten, plastic hebben ook het voordeel dat ze vergeleken met klei potten zijn lichter en vooral grote planten, zo goed om te schakelen zijn. Is voor gebruik binnenshuis het uit de toon ontwerp en de stijl van de planters op de stijl van leven. Zo passen bloempotten met een hoogglans coating zowel moderne als klassieke faciliteiten. Vooral in de trend zijn lime groen planters, de ovale vorm als vierkante doos of naar een ongewone zak te hebben. Voor het balkon zijn beschikbaar in onze online winkel heeft ook een breed scala aan Bloembakken.

U kunt kiezen tussen bloembakken met en zonder irrigatiesysteem en kiest dankzij zijn elegante inrichting elk balkon in een favoriete plek v erwandeln. Past op de brede selectie van plantenbakken zijn verkrijgbaar in onze online winkel de accessoires die nodig zijn als Trivet uit Terracotta Planter of houder. Ook plantenbakken voor speciale doeleinden, zoals het rooster potten voor hydrocultuur Kassen, behoren tot het aanbod.